Les cadets perden després de 14 jornades sense fer-ho (66-51)

Portàvem diversos partits sense estar al nostre nivell jugant contra equips inferiors al nostre el que ens seguia donant victòries. Però el partit d'avui, ja es preveia el més difícil d'aquí a final de temporada i no estàvem equivocats.

El Binissalem va sortir molt motivat i defensant molt fort i dur davant de les nostres que semblaven no estar al nivell de tensió que requeria aquest tipus de partits, malgrat tot les nostres amb una reacció en els últims minuts del quart, deixava la diferència només de dos punts, 14 a 12.

El segon quart va continuar de la mateixa manera, la defensa a tota la pista de les locals ens creava moltes dificultats, provocant molts errors en la passada de les nostres, però la igualtat continuava però sempre sota en el marcador, fins que un "placatge" a Dandara, la deixava momentàniament fora del partit el que ens va deixar una mica despistades, produint-se una petit estirada al marcador, 27 a 19 al descans.

Després de la represa, el partit es va convertir en estirades d'ambdós equips al marcador on en un d'ells, les nostres van aconseguir posar-se a dos punts 39-37, no podent acabar la remuntada, (parcial de 14 a 18), 41-37 al final del quart.

Estava tot per decidir però l'àrbitre ens va massacrar a faltes, fins a tretze tirs lliures van llançar les locals en els primers 4 minuts d'aquest últim quart, aconseguint un parcial de 13 a 2 que deixava el partit sentenciat 54-41.

Les nostres van continuar lluitant però sense fe en la victòria el que ens va portar a encaixar una derrota per 66-51.

Aquesta derrota ens vindrà molt bé per afrontar aquest final de temporada amb tots els sentits al màxim. Com a negatiu, la poca aportació en atac de la majoria de jugadores, inclòs de Dolors que venia de fer molt bons partits.

Bon partit de Xesca Reines tot i haver fallat fins a 13 tirs lliures.

Parcials. 14-12 / 13-7 / 14-18 / 25-14.

ANOTACIONS: Dandara 14 (2 / 4 tll), Xesca 18 (4 / 17 tll), Lucia 0 (0 / 2 tll), Dolors 0, Virgi 8 (2 / 7 tll), Maye 4 (0 / 2 tll), Cata 2 (2 / 2 tll), Magda 1 (1 / 2 tll), Xisca 4 (4 / 4 tll).