Victòria de les cadets davant un bon Calvià (49-63)

Nova victòria de les cadets davant un equip que no va donar el braç a tòrcer en tot el partit.
El dimecres les nostres jugaven a Calvià en un partit ajornat del mes passat, davant d'un equip que està en una clara progressió.

En el primer quart, les nostres van sortir a la pista a mossegar, amb moltes ganes i intensitat, sorprenent a les locals que es veien impotents per aturar a les nostres. Mostra d'això, és el parcial de 5 a 23, destacant la reaparició de Carmen Benito després de diverses setmanes de viatge en pla estel·lar, 10 punts en aquest quart, juntament amb virgi amb 8 punts.

En el segon quart, amb un quintet pràcticament nou, les nostres van sortir sense la tensió suficient. Les locals van sortir a lluitar i no donar una pilota per perduda, el que va igualar molt el joc. Parcial favorable de 11 a 13, al descans 16-36.

Després del descans amb ganes de tornar al bon joc, sortim a la pista, però no n'hi ha prou amb pensar-ho, cal fer-ho, no val la llei del mínim esforç quan veus que l'equip contrari va a mort per cada pilota i sempre arribem un segon tarda. Resultat, perdre el quart per 18 a 14.

En l'últim període, més del mateix, la nostra defensa individual seguia sent de paper de vidre, ens trenquen amb una facilitat sorprenent al 1x1 i dóna la sensació que ens dóna el mateix, com anem guanyant!. Resultat, un altre parcial desfavorable de 15 a 13.

Final del partit, 49 a 63.

Ens preocupa més, si aquesta m'ha dit això si aquesta m'ha dit allò, que si m'han pegat un cop de colze, que si m'han posat la cama. Però cap jugadora diu: La jugadora a la qual defenso, m'ha penetrat deu vegades a cistella.

En individual, hem de treballar per que el meu jugador no rebi de cap manera (ahir rebien com volien, nosaltres no). Si el nostre jugador, rep la pilota, toca treballar perquè no aconsegueixi superar de cap manera. Nosaltres defensem amb la vista, un simple canvi de mà i ens trenquen.
Senyoretes, això és bàsquet i el bàsquet és un joc de contacte i clar que hi ha empentes i moltes coses més, però per això hi ha uns àrbitres. Nosaltres hem de centrar-nos en fer les coses bé i no posar excuses, que són per als perdedors i adonar-nos que si volem jugar a any que ve en el grup A, ens falta molt, molt, molt a millorar, principalment en l'aspecte de caràcter. Em refereixo que quan un partit es complica, cal treure tot el que es té i no amagar-se.

Bon partit de Dandara, principalment en defensa i de Carmen en atac, encara que ha de millorar la seva agressivitat en defensa. Cata va estar bastant bé en els minuts que va estar sobre la pista. Xesca va realitzar un parell de jugades de gran qualitat en el 1x1.

Diumenge ens queda un altre partit complicat.

ANOTACIONS: Dandara 12, (2 / 6 tll), Xesca 12 (2 / 3 tll), Aida 0, Elena 1 (1 / 2 tll), Dolors 6, Virgi 9 (1 triple), Cristina 1 (1 / 2 tll), Maye 2, Cata 6, Carmen 14, Xisca 0.