Extraordinari partit de les cadets contra el Sóller (71-24)

Si dimecres passat a Calvià, juntament als últims partits, l'equip va estar molt per sota de les seves possibilitats, en el partit d'avui, ha estat tot el contrari ja que s'ha realitzat un dels encontres més complets. Les nostres defensa ha estat impecable, la concentració i intensitat, s'ha mantingut durant els 40 minuts de partit, cosa que no acabàvem d'aconseguir.

El primer quart va ser el més fluix, la forta defensa de les de Sóller, molt intenses, feia que les nostres no es trobessin còmodes en atac, encara que en defensa estàvem gairebé perfectes. Parcial de 12 a 5.

En el segon quart la pressió defensiva a tota la pista va ser fins i tot millor i aconseguírem realitzar un joc molt ràpid en atac, el que va fer que la diferència continués creixent. Parcial de 16 a 4, al descans 28-9.

El tercer període el nostre joc va fregar la perfecció, totes jugadores volien més i es deixaven la pell en cada jugada, deixant-nos accions de gran qualitat. Parcial de 26 a 4.

L'últim període va seguir pel mateix camí, les nostres continuaven lluitant com si fos el primer minut i només la quantitat de canvis, van deixar diverses distraccions en defensa, parcial de 17 a 11. Al final del partit 71-24.

Espero que totes ens haguem adonat que quan les 5 jugadores que surten a la pista, ho fan com ho hem fet avui, tot és més fàcil i podem competir amb qualsevol equip de la nostra categoria.

Ara només ens queda un partit per finalitzar la lliga regular (Santa María), i iniciar la fase d'ascens per la qual cosa cal preparar-se a fons ja que cada partit serà molt complicat, encara que de jugar com avui, ho podem aconseguir. Avui no puc destacar a cap jugadora i me n'alegro perquè totes heu complert al màxim, enhorabona.

ANOTACIONS: Dandara 18 (1 / 2 tll, 1 triple), Xesca 16 (2 / 5 tll), Aida 1 (1 / 2 tll), Elena 3 (1 / 2 tll), Dolors 7 (3 / 4 tll), Virgi 5 (3 / 6 tll), Maye 4, Cata 7 (1 / 2 tll), Caterina 4 (1 / 2 tll), Carmen 6 (0 / 3 tll).