Les cadets finalitzen la lliga com a colíders (32-90)

Era l'últim partit de lliga davant el cuer i sorprenentment ens trobàrem amb un ambient com si d'una final es tractés, un pavelló abarrotat de gent i un renou ensordidor. Però les nostres van demostrar tenir un caràcter guanyador, no es van arronsar i van realitzar un autèntic partidàs tot i estar jugant davant d'un dels últims classificats. La nostra intensitat va ser brutal durant tot el partit i el més increïble, com vam atacar la defensa en zona, de manera magistral.

La sortida de les nostres va ser brutal, la nostra pressió a tota la pista era gairebé perfecta aconseguint una renda gairebé definitiva, 10 a 28.

En el segon quart amb un quintet totalment nou, podia passar que baixes nostre nivell defensiu però això no va succeir, continuem bé amb l'única diferència que tot i fer bons atacs contra zona, buscant bons llançaments des de la mitja distància i sota cistella, no es va tenir tanta efectivitat. Parcial de 10 a 16.

Després del descans les nostres van tornar a sortir com un vendaval, el nostre joc tant defensiu com d'atac, va fregar la perfecció, mostra d'això, el parcial de 4 a 29.

Però les nostres tenien tantes ganes de jugar que malgrat la diferència en el marcador, no van baixar en cap moment la intensitat tornant a ser infinitament superiors al rival en l'últim quart, 8 a 17. Final del partit, 32 a 90.

Hem aconseguit la nostra classificació per al play-off d'ascens al grup especial de manera molt brillant amb només dues derrotes, però ara ve el més difícil, on cada partit serà una final enfront d'equips del nostre nivell. (Pollença, Santanyí i Binissalem).

Cal destacar el gran partit de totes les jugadores, especialment de Dandara en l'aspecte ofensiu, aconseguint 26 punts en 18 minuts i de Carmen amb 22. També espectacular el partit de Xesca.

Anotacions: Dandara 26 (4 / 8 tll, 2 triples), Xesca 17 (3 / 3 tll), Elena 2 (0 / 2 tll), Dolors 8 (2 / 2 tll), Virgi 11 (3 / 7 tll, 2 triples) , Aitana 0 (0 / 2 tll), Maye 0, Cata 4, Caterina 0, Carmen 22 (2 / 6 tll).