Les cadets comencen la fase d'ascens amb victòria a Santanyí (54-67)

Ens marxàvem al matí a l'altra punta de Mallorca per jugar el primer partit del play-off per l'ascens al grup especial, amb el míster eufòric després de la gran victòria de les infantils en el dia anterior i les victòries del Barça davant del Madrid tant en bàsquet com en futbol.Wink

Jugàvem contra un equip que no coneixíem en haver jugat en l'altre grup de manera que el partit era un incògnita tot i que sabíem alguns detalls.

El partit es va iniciar amb molt nerviosisme per part dels dos equips, es notava la importància del mateix per la qual cosa no hi havia cap dominador clar, perdent el primer parcial per 12-9 amb un 3 de 11 en tirs lliures, (sense comentaris).

En el segon quart, amb la seva millor jugadora asseguda, les nostres van sortir a defensar de veritat, aconseguint treure del partit a les jugadores locals amb un parcial de 6 a 29. En aquest quart a falta de 2 minuts, una jugadora local, va ser desqualificada per insultar a l'àrbitre, el que va produir (sota el meu punt de vista, totalment desproporcionat) que l'ambient es caldejà moltíssim per part dels aficionats locals, de manera que el àrbitre en sentir-se amenaçat, va abandonar la pista suspenent momentàniament el partit.

Als 10 minuts aproximadament es va reprendre el mateix, marxant al descans amb un tranquil.litzant 18-38.

Vull pensar que tot el que ha passat, va deixar fora del partit a les nostres perquè la veritat és que el nostre tercer quart va ser inexplicable, desastrós, el pitjor de la temporada amb diferència, les nostres semblava jugar el primer partit de la seva vida, passades al contrari, defensa inexistent, en atac un autèntic desastre, no jugant a res i baixant a defensar caminant, deixant córrer el contraatac una vegada i una altra, encaixant un parcial de 21 a 10 i deixant entrar a les locals en el partit.

En l'últim quart amb la por al cos, les nostres van tornar a treure l'orgull i poc a poc van tornar a posar les coses al seu lloc gràcies a una altra vegada incommensurable Carmen Benito, que destrossà en la pintura a les de Santanyí traient-lis fins a 25 tirs lliures en tot el partit, sent imparable sota la cistella, juntament amb un molt bon partit de Virgi. Al final parcial de 15 a 19 en aquest últim quart. Final del partit 54-67.

Hem començat bé, però encara no queda molt i més veient el nostre joc en alguns minuts. Puc semblar massa exigent però penso que és la millor manera perquè no penseu que això està fet, ni molt menys, s'ha de seguir com fins ara, entrenant com entreneu, ho aconseguirem.

Cal destacar la baixa a última hora de Xisca Ramis en trobar malament i que esperem es trobi millor. Com negatiu, la poca aportació d'algunes jugadores que poden i han de fer més per al bé de l'equip.

Anotacions: Dandara 4 (1 / 6 tll, 1 triple), Xesca 11 (3 / 5 tll), Elena 0, Lucia 7 (0 / 1 tll), Dolors 2, Virginia 17 (2 / 4 tll, 1 triple), Maye 0 (0 / 2 tll), Cata 3 (1 / 2 tll), Carmen 23 (13/25 tll).