El cadet A comença guanyant en un dur partit (52-56)

Duríssim i difícil primer partit de la temporada per al cadet masculí A, a la pista del Molinar, que va ser capaç de superar un dolentissim tercer quart en atac per a imposar-se a un equip molt més treballat a aquestes alçades de la temporada.

El primer quart acabà 8-16 continuant amb la línia de la temporada passada: una molt bona defensa i un ràpid joc en atac. Al segon quart l'equip palmesà es refé endarrerint la seva línia defensiva aprofitant-se de la falta d'encert dels nostres jugadors i sobretot del seu gran encert des de la línia de tres punts (tres triples consecutius) apropar el marcador al descans a un 24-29.

El tercer quart resultà horrible amb només dos punts en atac, fet que aprofità l'equip palmesà per posar-se davant al marcador. A més a més la cosa es complicà amb la gran quantitat de faltes personals en contra que feu que tant el públic com l'equip rival pugessin l'autoestima acabant el quart amb un perillós 38-31.

El darrer quart demostrà el fort caràcter del nostre equip que intensificà la defensa i en un tres i no res es posà davant al marcador, quan el partit finalitzava l'equip del Molinar s'apropà al marcador peró el gran encert des del tir exterior i sobretot des de la línia de tirs lliures, amb un Xavi Coll molt segur, assegurà la primera victòria de la temporada.