Els cadets comencen l'any amb derrota (70-47)

Comença l'any amb una dura derrota de l'equip cadet davant un rival directe que en tot moment es mostrà molt més intens i lluitador cosa que es reflexà al marcador final. El primer quart fou molt igualat acabant amb un 12-11 per a l'equip pollencí on els nostres jugadors es mostraren molt encertats des de la línia de tirs lliures.

En el segon quart el partit comença a trencar-se, moltes pèrdues de pilota degut a la pressió defensiva feu que l'equip pollencí encistellàs amb facilitat arribant al descans amb un clar 39-27. Després del descans una tímida reacció dels nostres jugadors feu que ens apropassim en el marcador arribant al darrer quart a quatre punts però la pèrdua de confiança en ells mateixos dels nostres jugadors feu que l'equip pollencí en un tres i no res tornà a allunyar-se al marcador amb el definitiu 70-47 en que acabà el partit.

Destacà la tornada a l'equip den Joan Albert després de gairebé tres mesos sense jugar a més a més de les absències de'n Pau Ribes i en Jaume Rotger que esperem que a les pròximes setmanes tornin a integrar-se al grup una vegada superades les seves lessions.