Final de la primera volta amb derrota a casa (43-88)

Segon partit de l'any i segona derrota, aquesta vegada davant un rival molt treballat que en defensa utilitzà diferents defenses alternatives que feu que el nostres jugadors en cap moment es sentissin comodes en atac i que sobretot estigué molt encertat des del llançament des de la mitjana i llarga distància.

Fou en partit que es perdè des del primer quart, ells eren més ràpids, més alts, mes forts i sobretot demostraren moltes mes ganes cosa que feia que tots els rebots i totes les pilotes rebutjades acabessin a les seves mans. El primer quart acabà 16-26 i arribarem al descans amb un marcador força contundent 32-43.

Las xerrada al descans no sortí efecte, els nostres jugadors començaren a difuminar-se en el camp i l'equip palmesà ens endosà un 3-20 al tercer i un 8-25 al quart que deixà el marcador final en un 43-88.

Amb aquest partit acabam la primera volta de la temporada amb un 4-8 i a l'antepenúltima posició de la lliga esperam que en els propers partits recuperem la nostra identitat a partir de la lluita, esforç i les ganes de fer feina.