Els cadets perden amb claredat a Llucmajor (76-45)

Segon partit de la segona volta i primera derrota davant un rival directe que des del primer quart s'allunyà en el marcador i malgrat l'esforç dels jugadors ja no puguerem agafar-los. Des del primer quart es colocaren en una zona molt tancada que els nostres jugadors no sapiguerem atacar.

A més a més el contratac feu que encistellesin amb facilitat davant l'inoperancia dels nostres jugadors. El primer quart acabà 23-6, l'equip llucmajorer encistellava amb facilitat des de la línia de tres punts a més a més carregaren el rebot amb molta intensitat cosa que feu que tinguessin moltes més opcions de tir.

El segon quart les forces s'igualaren. Aconseguirem aturar els contratacs i sobretot moure la pilota en atac cercant un passe més arribant al descans amb el 37-21, setze punts d'avantatge.

El tercer i quart període fou molt semblant els nostres jugadors no sapigueren jugar amb l'estil d'arbitratge imposant-se la força i intensitat que l'equip de llucmajor proposà. El partit acabà amb el 76-45 final.

Malgrat aquest mal resultat encara estam en posició de lluitar pel nostre objectiu ja que continuam a dos partits de les places de play-off.

A grans trets poques coses positives a destacar, només els darrers minuts els nostres jugadors no baixaren el cap i continuaren lluitant demostrant que encara som vius.

Esperam com aigua de maig en Tomeu i en Joan Albert que continuen recuperant-se de les seves respectives lessions a més a més de'n Carlos Benito que la proxima jornada sera operat. Anim i continuar amb la feina feta.

ANOTADORS: J.MULET:18 PUNTS, LAURI:4 PUNTS, PAU 7 PUNTS, JAUME 9 PUNTS, XAVI 3 PUNTS