Segona victòria de la segona volta pels cadets (76-50)

phoca_thumb_m_foto004Partit molt atractiu el jugat dimarts davant un rival que a poc a poc comença a competir amb bons resultats davant equips de la nostra lliga. Era un partit força incómode sobretot perquè els nostres jugadors necessitaven la victòria tras el darrer partit jugat davant l'equip de llucmajor on oferiren una molt dolenta imatge.

El partit començà amb un parcial 24-5 on els nostres jugadors molt concentrats demostraren que malgrat les lessions podem ser competitius, el segon quart acabà amb 10-21 per l'equip de ciutat però amb la seguretat que el partit era nostre utilitzant moltes rotacions i amb molts de minuts per alguns jugadors que poc a poc s'integren dins la dinàmica de l'equip. Així doncs arribaren al descans amb un 34-26. Els dos darrer quarts tinguren la mateixa dinàmica els nostre equip amb una forta defensa i sobretot amb un joc de contratac demoledor acabà amb el partit finalitzant amb el 76-50 al marcador.

Com aspecte positiu destacar la gran actuació de tot l'equip sobretot del duo Jaume-Joan en atac i defensa. Com aspecte negatiu la lesió den Pau Ribes una altra vegada al seu turmell que ens deixa sense base durant unes quantes setmanes. Ànim Pau  i sobretot no te rendeixis, la mala sort s'ha d'acabar qualque dia.