Els cadets competeixen contra La Salle (59-103)

Malgrat la diferència al marcador els nostres jugadors diumenge dematí varen demostrar que podiem competir contra el rival més fort de la categoria, en tot moment varem treure l'orgull i sobretot la capacitat de sacrifici i que només les nostres enyorades absències (en Tomeu, en Joan Albert...) feren que el resultat fos tan gran.

El primer quart acabà 12-28 per l'equip palmesà amb una molt forta pressió que feu que els nostres jugadors perdessin moltes pilotes i que encistellassin amb facilitat a sota cistella. El segon quart acabà amb un parcial de 12-18 per al nostre equip, aconseguint molt de rebots i sobretot evitant les perdues de pilota cosa que feu que l'equip lasalià hagués de recorrer als seus millors jugadors. Varem arribar al descans amb un 24-36.

El tercer quart fou demoledor acabant amb un 4 a 33 demostrant el potencial, els nostres jugadors es quedaren sense forces però sempre amb la satisfacció de la feina ben feta. El darrer quart acabà 20 a 24 finalitzant el partit amb el definitiu 59-103.

Destacar el gran partit en la direcció de'n Pau Ribes que malgrat lá pressió aconseguï controlar el partit. També el partidàs den Joan Mulet que continua amb la seva tònica de tots els partits: lluita, encistella, reboteja i defensa. Hem de continuar així i d'aquesta manera podrem competir en aquesta lliga tan igualada.