Partidàs dels cadets al "Toni Servera " (66-50)

Diumenge matí al pavelló Toni Servera el nostre equip jugà els dos millors primer quarts de la temporada. Per primera vegada tant el públic assistent com l'entrenador es sentiren satisfets del joc col.lectiu de l'equip tant en atac com en defensa.

Es presentava un partit molt complicat davant un rival situat a la zona alta de la classificació. Amés a més ens presentàrem amb vuit jugadors i per complicar la cosa una miqueta més se'ns lesionà en Manel a la roda d'entrades. Tot feia presagiar un dia dificil però com ja varen fer al partit de De la Cruz els nostres jugadors, amb una defensa molt intensa durant tot el partit i, sobretot, amb un saber estar a la pista, sapigueren fer front les adversitats deixant molt bones sensacions.

El primer quart acabà amb 18-18 al marcador. El  nostre joc en atac funcionava, la parella Rotger-Mulet es posà l'equip a l'esquena i amb una bona circulació de pilota i sobretot molt bones combinacions aconseguiren sorprendre a un confiat Imprenta Bahia.

El segon quart fou molt més ilusionant, malgrat que en un primer moment se n'anaren al marcador de 6 punts l'entrada en pista d'en Joan que ja tenia 3 faltes tornà a igualar el partit que només es desnivellà als darrers segons del segon quart amb 6 punts consecutius que deixà el marcador al descans 31-34 per als nostres jugadors.

Fins aquí la nostra empenta ja que al analitzar les estadístiques amb 7 jugadors ens trobàvem amb en Lauri, en Joan i en Pere amb tres faltes personals cosa que feu que la nostra intensitat defensiva baixés deixant jugar més tranquil a l'equip palmesà.

Els dos darrer quarts continuaren essent igualats, l'equip palmesà es tancà dins la zona de tirs lliures només sortint a l'home pilota cosa que feu que el nostre joc s'estanqués arribant als tres darrer minuts amb distàncies inferiors als 6-8 punts que foren irrecuperables.

Enorme partit d'en Jaume Oliver pujant la pilota i dirigint els seus companys tant  en atac com en defensa. El duet Pere i Lauri aportaren la seva experiència encistellant amb facilitat però sobretot en defensa lluitant totes les pilotes. En Nico ens aportà una intensitat defensiva i capacitat de sacrifici que descentrà l'equip rival i, com no, destacar l'actuació d'en Carles Villar que amb 5 punts en moments dificils aconseguí que el nostre equip estigués al partit fins al final.

L'actuació de'n Joan i en Jaume en l'aspecte anotador fou importantíssima sobretot en el joc col·lectiu amb moltes portes enrera, picks and roll o des de la línia de tres punts.

També comentar l'aportació d'en Pau i d'en Tomeu des de la banqueta recolzant els seus companys i ajudant en les tasques estadístiques. Ànim que ja vos queda poc per a poder jugar!

Enhorabona pel partit i a continuar amb aquestes sensacions.