Els cadets perden al darrer segon davant De la Cruz (58-56)

Partit molt igualat el jugat a la pista de Bendinat davant un rival que a la primera volta aconseguí endur-se'n la victòria de forma clara. Al pavelló ens trobàrem 9 jugadors, amb les baixes de'n Pau, en Joan Albert, en Tomeu, peró sobretot amb la incertesa de la direcció de l'equip.

El primer quart acabà 16-14 per l'equip palmesà cosa que ens donà seguretat en nosaltres mateixos aconseguint guanyar el segon quart per 10-13 arribant al descans amb 26-27 pels nostres jugadors. Havíem aconseguit allò xerrat durant la setmana, és a dir, tancar el rebot i evitar les pèrdues de pilota aconseguint d'aquesta manera que ells encistellessin amb facilitat.

El tercer quart acabà amb 16-16 cosa que feia que tot el partit i les nostres il.lusions es decideixin al darrer quart i així va ser. Quedant 12 segons la pilota la treien ells de banda i anaven dos a dalt al marcador. Amb una molt forta i intensa defensa aconseguírem que l'àrbitre pitàs cinc segons en posar la pilota al camp cosa que ens donà l'oportunitat d'anar pel partit i així va ser, una entrada d'en Joan Mulet a cistella que es quedà morta damunt el cércol  i sobretot el posterior rebot d'en Joan que veié desmarcat en Jaume a la línia de tres punts per a liquidar el partit però que tampoc entrà, feu que el matx es declinés per l'equip palmesà.

Destacar l'actuació a l'aspecte anotador d'en Joan Mulet i d'en Jaume Rotger però sense oblidar-nos de la bona feina a la direcció d'en Xavi i d'en Jaume Oliver i sobretot des de l'aspecte defensiu d'en Lauri, Pere, Nico i Manel. Tots som un equip i això ho hem de mostrar cada diumenge.