Un altre partit perdut pels cadet i ja van 3 consecutius (50-85)

Una altra derrota i ja van 3 per al nostre equip cadet davant un rival molt seriós i sobretot molt encertat des de la mitjana distància que ens separa cada vegada més dels puestos intermitjos de la taula apropant-nos a lapart de baix de la classificació.

Comencarem el partit amb molta il.lusió després de la bona imatge donada a l'Arenal però en un tres i no res la forta defensa rival ens situà a la nostra realitat més propera, el nostre joc en equip no funcionava i només alguna jugades ocasionals demostraven el perquè jugar a aquesta lliga.

Així doncs de seguida es posaren 15-20 punts per damunt i ja no va haver manera de reaccionar, arribant al descans amb un clar 23-42. A la segona part els nostres jugadors hagueren d'utilitzar el darrer recurs que ens quedava la dignitat, pujarem la intensitat defensiva, pujàrem les línies fins a pressionar tot el camp aconseguint descentrar l'equip lasalià però sobretot pujar la moral d'un equip que sense cap dubta no es mereix la temporada  que està sofrint. El partit acabà amb un 50-85 per l'equip palmesà però amb l'orgull d'haver donat el millor de cadascú.

Com aspecte possitiu recalcar l'ajuda de'n Carlos  Villar, en Carlos Benito i en Felix del cadet B que vingueren a aportar el seu granet d'arena a l'equip, l'inestimable ajuda d'en Jaume Oliver que cada vegada està agafant més confiança i més pes a l'equip però sobretot vull remarcar les ganes de l'equip cadet especial que partit a partit malgrat el resultats es deixen la pell.