Continua la mala ratxa a Manacor (75-47)

Diumenge els nostres cadets s'enfrontaren a l'equip manacorí amb esperança de trencar la mala ratxa per la que estam passant. Ens enfrontarem a un rival molt intens i sobretot lluitador que aconseguí allunyar-se al marcador aprofitant-se dels errors del nostre equip.

Així el primer quart acabà amb 21-14 per l'equip de la comarca de llevant. Aconseguírem competir però el mal balanç defensiu feu que poc a poc s'allunyassin al marcador. El segon quart continuà amb la mateixa tònica, els nostres jugadors perderen la concentració cosa que feu que en endossassin un 26-10 fent que el partit al descans finalitzàs amb un 47-24.

Després del descans els nostres jugadors començaren a competir, es tancaren en defensa de tal forma que aconseguírem que no encistellassin amb facilitat i sobretot asegurarem el rebot defensiu que tant de mal ens havia fet al segon quart de tal forma que acabàrem amb 12-11. El darrer quart acabà 16-12 i amb el definitiu 75-47 amb que acabà el partit.

Poques coses a destacar, les ganes de l'equip al primer quart i les reaccions a les segones parts però que al cap i a la fi resulten insuficients.