Primera autonòmica masculí

DAKOTA ALCÚDIA 64 - Bàsquet Mallorca 61

A la fí una victòria que fa justicia per tots els partits en els que hem estat lluitant fins al final i que hem perdut per diferències molt curtes. Sense tenir cap objectiu classificatori, només ens queda donar el màxim en cada partit, i això és el que vàrem parlar dins el vestuari abans de començar el partit.

Amb això, els 5 primers minuts de partit vàrem començar concentrats, sobretot en defensa, on només ens varen anotar una cistella en joc; El marcador reflectía un 11 - 3 molt positiu. Pero d'aquí al final del primer quart ens va costar trobar bones opcions de tir, tant que només vàrem anotar 4 punts (inclosos 2 tirs lliures), mentres que la nostra defensa ja no era tan sòlida. El 15 - 13 en els primers 10 minuts ho demostra.

Bons Aires 57 - DAKOTA ALCÚDIA 52

Seguim sense estrenar el caseller de les victòries i seguim sense sebre jugar els darrers minuts del partit. A diferència d'altres partits, en els primers minuts ens va costar entrar dins el partit; Així, en el minut 4 el marcador era de 8 - 2 en contra. Poc a poc vàrem començar a encistellar de manera més fluïda, pero en defensa donàvem moltes facilitats, sobretot en forma de rebots en atac.

Al final del primer quart anàvem 8 punts per davall al marcador (18 - 10). Pero com també és habitual en els nostres partits, a l'inici del segon quart, un parcial de 4 - 14 a favor nostre en 6 minuts, ens va col.locar per davant amb un avantatge mínim (22 - 24). Fins al descans, ambdós equips vàrem alternar cistelles deixant el marcador de 31 - 30.

Calvià 76 - DAKOTA ALCÚDIA 74

Bon partit el disputat aquest darrer diumenge contra un equip que segurament jugarà el campionat de Mallorca. Ha estat la tònica d'aquesta segona fase fins a día d'avui; l'alternança de partits en els que hem competit fins als darrers segons i que no hem tengut la sort de guanyar-ne cap amb partits en els que al descans el partit ja pareixía perdut.

El primer quart jugat el diumenge va esser dels que agraden a sa gent, ja que cada atac era pràcticament sinònim de canasta anotada, tant que el marcador era de 19 - 23 a favor nostre. Comentar que 13 dels 23 punts els va anotar en Miquel Socies, que va sortir molt enxufat com la resta dels companys.

En el segon quart, com era d'esperar, l'encert anotador va davallar bastant, tant que en el minut 17 el marcador era de 32 - 30, és a dir, només havíem pogut anotar 7 punts en 7 minuts. Tot i així la dinámica seguía essent positiva; només havíem de posar més atenció a les segones ajudes. En els 3 darrers minuts vàrem anotar 3 triples de manera consecutiva, el que ens va tornar a posar per davant; El marcador al descans era de 38 - 39.

DAKOTA ALCÚDIA 62 - Bàsquet Pla 71

Bon partit el disputat diumenge passat dins Alcúdia contra el líder d'aquesta segona fase. Tot i així ens vàrem quedar a les portes de la victòria, pero hem de seguir treballant fort per intentar tornar a guanyar partits.

Els primers 5 minuts de partit l'equip va sortir molt enxufat tant en defensa com en atac, cosa que es reflexava en un marcador parcial d'11 a 2. Després d'un temps mort ells varen començar a anotar de forma més fluïda, pero noltros també seguíem anotant encara que la seva defensa es començava a ajustar. Així, al final dels primers 10 minuts el marcador era de 18 - 11. Destacar que fins a 6 jugadors diferents del nostre equip havien aconseguit anotar en aquest primer quart.

DAKOTA ALCÚDIA 57 - Hostal Nadal 61

phoca_thumb_m_foto009Darrer partit de la 1ª volta d'aquesta segona fase i continuam sense sebre guanyar un partit. El partit va començar amb un ritme alt, amb atacs poc elaborats, cosa que feia que l'eficàcia anotadora no fos la millor que podem tenir. Mentres, en defensa, teníem una bona actitud però les faltes de concentració en les línies de passada i no assegurar el rebot defensíu ens costaven bastants de punts. Amb tot això es va arribar al final del primer quart amb el resultat de 11 - 15.

En el segon quart vàrem cercar molt més els nostres jugadors interiors, els quals varen ser capaços de treure moltes faltes a favor; com a dada comentar que vàrem tirar 14 tirs lliures en aquest quart. Només el poc encert en els tirs lliures (6 de 14) va fer que al descans la diferència es mantengués en 4 punts (29 - 33).