Segona autonòmica femení

DAKOTA ALCUDIA 62 - Campanet 34

phoca_thumb_m_foto003Després de 27 jornades, arriba el darrer partit de la temporada, amb tota l'il·lusió que pot tenir el que per a més d'una serà el seu darrer partit, un partit que de ben segur cap oblidarà.

Des del principi, la concentració era màxima, i les ganes de guanyar també, per això, vam plantejar d'inici la mateixa defensa zonal, pressionant tres quarts de pista, que ja ens havia donat bons resultats contra l'escolar de Capdepera. I així va ser, des del primer minut ja vam començar a marcar la diferència, i es confirma, que si defensam bé, ens entren els tirs. D'aquí, que el primer quart va acabar amb un parcial de 18-6.

I al segon quart, encara es van pujar més les linies amb la mateixa premisa de no deixar jugar a les contràries a prop de la cistella,  i a partir d'aquí, un monòleg per part del nostre equip, acabant amb un parcial de 25-5. Destacar que al descans, Laura ja havia fet 19  i Cata 13 punts, i estaven dominant el partit totalment.

DAKOTA ALCUDIA 30 - Montuïri 43

Partit corresponent a fa un parell mallorquí de jornades, que es va ajornar ja que de l'equip contrari només es van presentar dues jugadores, i la federació va decidir que s'havia de jugar un altre dia, podent disposar de totes les seves jugadores, almanco de les disponibles ahir.

Pel que fa al partit, no massa història, ja que l'equip de Montuiri és un equip amb una jugadora de molta qualitat, que ja des de bon principi va marcar les diferències, i ella tota soleta va guanyar el partit, amb 9 dels 12 punts del seu equip al primer quart per acabar amb un parcial de 6-12.

Al segon quart, les coses més o manco van seguir igual, les nostres, tot i poder tirar a cada atac, les cistelles no entraven, i les rivals dominant el rebot, obrien forat al marcador, per acabar amb un parcial de 5-12.

Santanyi 64 - DAKOTA ALCUDIA 31

S'ha acabat la temporada del Senior Femení pel que fa als partits a fora camp. El darrer, avui diumenge, en un partit adelantant per questions de polítics, a Santanyí, contra el virtual campió, i millor equip amb diferència de la competició.

Ja al primer quart, les de Santanyí, han deixat ben clar, que tot i ser campiones, no ens deixarien respirar en cap moment, i amb una forta pressió, que hem superat així com hem pogut, ens han començat a fer forat al marcador. Les nostres passaven la pressió, però les vegades que tiràvem, els tirs no entraven, i si no, la gran defensa rival, tallava balons i ens afusellava al contraatac, amb un parcial de 21-9.

Al segon quart, les nostres seguien intentant aturar l'atac rival, però com sempre he dit, fruit d'una molt bona defensa, arriba un bon atac, i així ha estat, les nostres seguien sense trobar la cistella, intentant millorar la defensa, però les de Santanyí duien una marxa extra, per acabar amb un parcial de 18-7.

Noah's 60 - DAKOTA ALCUDIA 61

Sorpresa del nostre Senior Femení, que es van imposar en un gran partit, a un  bon equip, que va lluitar fins al darrer segon, i que ens havia guanyat cada un dels partits d'aquesta temporada, dos d'ells amb relativa comoditat.

Les nostres, pareixien aquell equip pel que jo vaig apostar a principi de temporada, amb les coses clares en defensa, i en atac, però sobretot, un equip amb caràcter, amb moltes ganes de guanyar, i despres dels primers 10 minuts intensos, vam acabar amb un parcial de 13-11 fruit de 2 triples seguits de la numero 8 contrari, contestat per un triplasso de Caterina.

Al segon quart, les nostres va continuar amb bona dinàmica, així és, que la primera cistella va ser d'Aida, un altre triple, fruit de la confiança que ens donava fer bones defenses. En aquest quart, les nostres es van posar ben de veres el traje de fer feina, i lo millor, es que a aquest quart, totes van aportar, sobretot Dani, Caterina, i Aida en el rebot, dominant-lo, sobretot en defensa, i no permetent segones opcions, cosa que van aprofitar les damés, per anotar amb comoditat després de transició, per acabar amb un 12-19 de parcial.

Bons Aires 71 - DAKOTA ALCUDIA 35

Mal partit, molt mal partit de les nostres dins la pista de Son Oliva, on les nostres van parèixer aquell equip que la temporada passada no sentia ilusió per jugar a bàsquet.

Ja des del començament, ens van clavar un parcial de 13-0 fora despentinar-se, però nosaltres estam acostumades a remontar aquests mals inicis, però no va ser així, tot i que amb el primer canvi, les coses van millorar una mica, però les rivals es sentien molt còmodes jugant davant la nostra pasiva defensa, acabant amb un parcial de 26-9.