Júnior masculí

Els júniors despedeixen la temporada amb una excursió

phoca_thumb_m_foto008El passat dissabte dia 9 de juliol l'equip junior masculí va posar fi a la temporada amb la ja quasi tradicional excursió matinera.

El grup es va trobar a les 9.30 a s'illot, on varem haver d'esperar els 15 minuts de retràs habituals d'en Pau, tard però sempre arriba!! S'ha de dir que no hi va poder venir l'equip sencer ja que en Miquel Beltran tenia feina i no va poder assistir, però varem comptar amb la inestimable companya d'en Santi Cantalapiedra.

Aquest any varem canviar la Talaya, pel cap Roig, on varem berenar asseguts en el canó. La baixada va ser una mica més perillosa que la pujada ja que hi va haver un parell de relliscades, però sense cap lesionat!!

Joan Capó Felanitx - 50 - DAKOTA ALCÚDIA 46

El passat dijous els nostres jugadors varen jugar un partit aplaçat a la pista del Felanitx. El partit es va jugar a les 21 hores i en pista lateral.

El partit va començar molt bé pel nostre equip amb un parcial en els primers minuts de 2 - 15, amb una molt bona defensa a tota pista, però amb les rotacions l'equip va perdre intensitat i el resultat al final del primer quart va ser de 10 a 20. Cal dir que l'equip local va estar tot el partit defensant amb una zona d'aquestes "tancadetes", en una pista molt petita, que ens dificultava molt el nostre joc.

DAKOTA ALCUDIA 48 - Bons Aires 73

Els nostres Juniors jugaven un partit molt important de cara a quedar primers de la seva fase, i la pressió els i va passar factura.

Ja des del primer quart, els rivals van dominar el partit, i els nostres no volien reaccionar, ni tan sols fent varis canvis es va poder canviar el signe del partit, i poc a poc, l'equip llonguet, a base d'un joc molt dur, i aprofitant l'avinantesa arbitral va anar agafant avantatge al marcador.

Es va intentar animar l'equip a la mitja part, però les faltes que va senyalar l'arbit, van acabar per sentenciar el partit, ja que els nostres jugadors que estaven duent el pes del partit, van haver de asseure's ja que era massa arriscat de cara a un posible final de partit ajustat, que al final no va succeir.

Ciutat Romana 49 - DAKOTA ALCÚDIA 50

Remuntada èpica en els darrers tres minuts amb una cistella a l'últim segon d'en Jaume Oliver. El partit va començar molt igualat amb intercanvis de cistella, i sempre jugant al ritme lent que li interessava a l'equip local. El resultat al primer quart va ser de 14 a 8.

En el segon quart el nostre equip semblava que volia imposar el seu ritme de joc amb recuperacions de pilota i ràpids contraatacs, i això va provocar que el parcial fos de 8 a 20 a favor nostre, i així arribàvem al descans amb un avantatge de 6 punts 22 a 28.

El tercer quart va ser el pitjor del nostre equip que no sabía molt bé que fer a la pista i vàrem encaixar un parcial de 17 a 5, que ens deixava a falta d 10 minuts 39 a 33.

Bons Aires 78 - DAKOTA ALCÚDIA 90

Gran victòria del junior masculí davant un equip que únicament havia perdut un partit en aquesta segona fase. L'equip va començar el partit amb les idees molt clares de com havia de jugar. Els primers minuts del partit varen ser molt igualats i es va arribar al final del primer quart amb el marcador de 20 a 19.

En el segon quart el nostre equip va aconseguir recuperar més pilotes i això va provocar cistelles més fàcils, el marcador en aquest segon quart va ser de 17 a 24, amb la qual cosa s'arribava al descans amb un avantatge de 6 punts pel nostre equip 37 a 43.