Júnior femení

DAKOTA ALCÚDIA 39 - Bahía San Agustín 69

S'iniciava el partit amb un parcial de 4 a 0 en els primers dos minuts que feia pensar que podríem competir el partit. Però la reacció visitant ens va fer veure de seguida que no seria així.

Un parcial en contra de 12 a 0 ia ens posava les coses difícils. Amb una defensa molt feble, sense balanç defensiu i amb un atac que no aconseguia bones posicions de tir, s'arribava al final del quart amb el resultat de 12 a 20.

Porreres 74 - DAKOTA ALCÚDIA 64

L'equip es presentava en una difícil pista com la del Motorisa Porreres disposat a recuperar les bones sensacions i actituds perdudes en els últims partits. I es va aconseguir tot i la derrota.

Ja des del primer minut es va poder veure a l'equip més concentrat i agressiu que en anteriors ocasions. La defensa funcionava i el contraatac ens donava la possibilitat d'anotar algunes cistelles fàcils, el que va permetre aguantar les envestides de l'equip local (13-7, minut 5), arribant al final del quart amb el resultat de 23 a 20.

DAKOTA ALCÚDIA 30 - Sant Josep 60

Tot i que es podia pensar en un partit igualat donat el resultat del primer partit disputat a Sant Josep (perdut de 2 pel nostre equip amb polèmica arbitral en contra), no va ser això el que va succeir per a res.

El partit va ser un reflex de l'evolució que ha sofert el nostre equip en aquesta fase de grup especial. És a dir, anar de més a menys i passar de ser un equip lluitador i amb confiança en les seves possibilitats a ser un equip tou, poc lluitador i sense cap confiança.

Després d'un primer quart que va finalitzar amb el resultat d'empat a 9, però que podria haver acabat perfectament amb un 15 a 9 a favor del nostre equip si haguéssim posat més ganes, varem passar a un segon quart on el nostre equip va anar perdent l'empenta i la agressivitat, anotant únicament 3 punts en 10 minuts. Resultat de 12 a 24 al descans.

DAKOTA ALCÚDIA 61 – Bons Aires B 39

Bon partit del nostre equip el jugat el dissabte a la tarda al pavelló d'Alcúdia. Es va iniciar el joc amb l'actitud correcta davant d'aquest tipus de partits (contra el cuer del grup i amb una gran diferència a favor en el partit d'anada), és a dir, amb agressivitat, concentració i res de relaxació. Mostra d'això va ser el parcial dels primers 5 minuts del partit. 12-0 per al nostre equip.

Recolzats en una bona defensa, ràpids contraatacs i confiança en atac. Després d'un temps mort visitant i el canvi defensiu a zona el quart va seguir amb la mateixa tònica, només algunes errades en atac no van permetre que es fes més gran la diferència en el marcador. Resultat de 18 a 8 al final dels primers 10 minuts.

Àmplia derrota a casa del líder (92-53)

Mal partit del nostre equip davant el líder, el CTEIB. Tot i presentar diverses baixes l'equip es presentava al camp més difícil de la categoria amb intenció de plantar cara, com en el partit celebrat a casa. Però no es va aconseguir.

Malgrat uns minuts inicials de certa igualtat, l'equip local, recolzat en la seva habitual pressió defensiva i ràpids contraatacs, va aconseguir de seguida importants avantatges arribant al final dels primers 10 minuts amb el resultat de 21 a 9.

L'inici del segon quart va seguir amb la mateixa dinàmica, ampliant el CTEIB la diferència fins als 19 punts. Però després d'una bona reacció del nostre equip s'arribava al final de la primera part amb el resultat de 38 a 25, i amb diverses opcions de retallar encara més la diferència.