Cadet masculí B

DAKOTA ALCÚDIA 45 - Santanyí 41

fotoPartit aplaçat el que jugarem divendres vespre dins casa nostra, un partit on ja es preveia una igualtat, unes ganes de guanyar i fer-ho bé per part dels dos equips.

Un inici fort i amb marcador ajustat 12-14 en contra nostre en el primer període ja donava a entendre la duresa del partit. Un segon període de 5-8 també en contra ja ens donaven a entendre que ells si desitjaven aquesta victòria, per tant el nostre sacrifici hauria de ser major , i hauríem de recuperar aquesta diferencia de 5 punts i disputar una segona part mes que igualada.

Una petita xerrada i motivació extra i moltes ganes de jugar, els nostres cadets juntament amb els tres infantils ens varen demostrar l'esforç i la feina feta durant tota la temporada amb un 16-11 a favor nostre, i un marcador de 33-33.

Bàsquet Pla B 50 - DAKOTA ALCÚDIA 23

phoca_thumb_m_foto003El dematí del diumenge ens varem trobar de ben prest al pavelló, que anàvem afrontar un partit contra el Pla, equip fort , dels primers de la lliga, i on els nostres cadet i van plantar cara, els nostres CINC cadets. Destacar aquí el poc respecte cap als companys d'alguns.

Deixant de banda aquesta puntualització,vull fer una crònica molt positiva cap els meus cadets i informar-los un altre vegada de l'evolució que estan experimentant, des de la consciència del que pot aportar cada un, a afrontar els partits com mai.

El primer parcial va ser de (11-4) en contra, la causa, que no estaven conscienciats de que sent 5 la cosa es faria costa amunt, però una vegada raonat tot varem començar a collir forma, de manera que el segon (14-7) en contra va deixar molt a desitjar, ja que les oportunitats creades varen ser molt bones i ben raonades, llàstima de les errades a l'hora del tir.

DAKOTA ALCÚDIA 41 - Hostal Nadal 59

phoca_thumb_m_foto001Es presentava un partit on dins casa seva vàrem patir una derrota de quasi 70 punts en contra. Així doncs, podríem preveure que sofriríem per poder fer un bon partit, però el nostre cadet va plantar cara. Vàrem tenir un mal inici amb un primer període de (5-18) en contra, per falta de concentració.

El segon període va capgirar totalment l'altre equip contrari amb els encerts tant amb atac com en defensa, podríem dir que va ser el millor temps jugat amb un parcial de (22-15) a favor nostre.

Desprès del descans i amb un marcador de (27-33) la diferència va ser la mínima durant tot el partit, el relaxament dels jugadors es va fer notar a la pista, i ens deixaren un quart amb (5-12) en contra.

DAKOTA ALCÚDIA 25 - Uadis 92

phoca_thumb_m_foto002Desprès de una jornada passada on l'equip va perdre de 5 i on va demostrar moltes coses, va tornar errar i demostrar que la falta de concentració i les ganes de esforçar-se no hi són.

Vàrem iniciar el partit amb un primer període (8-25), un segon (4-19), un tercer (8-20) i un final (5-28) deixant un marcador final de (25-92) i on desprès de la derrota a ningú pareixia afectar-li.

Com ja he dit cròniques anteriors un equip sense ACTITUD no pot anar a lluitar dins un camp de bàsquet.

Es de agrair la assistència dels infantils, on desprès de jugar un partit el capvespre anterior va acudir el diumenge matí per ajudar els cadets.

El millor partit de la temporada (56-51)

phoca_thumb_m_foto005Desprès d'un llarg camí per arribar a Andratx ens vàrem trobar amb un partit prometedor, un partit on el 100% seria imprescindible per afrontar-ho fins el darrer segon, i així va ser.

A la fí, l'equip va demostrar el que val i el que pot arribar fer amb ganes i motivació. No vàrem tenir molt bon inici, amb un primer període de (24-12), però el segon període ja el vàrem afrontar amb més intensitat i vàrem igualar el parcial (11-11).

Durant el descans de la mitja part, una bona xerrada per motivar-los més va causar efecte dins l'equip i vàrem aguantar el tercer període amb un (12-9) en contra.