Cadet femení B

Jovent Marratxí 57 - DAKOTA ALCÚDIA 43

Un altre partit disputat que se'n va en els últims minuts. Si ja la setmana passada es jugava un partit molt disputat i igualat contra el líder del grup Zona 5, aquesta setmana tocava el segon classificat el Jovent de Marratxí. Cal destacar el bon paper que està fent l'equip ja que abans d'aquest partit estàvem en segon lloc.

El primer quart arrencava amb les nostres molt fredes i sense entrar en joc sobretot en defensa, tot i això amb l'entrada de Sofia al final del quart s'aconseguia reconduir la situació i arribar a un 18-11 al final del primer període.

DAKOTA ALCÚDIA 59 - Bàsquet Mallorca 32

Desprès d'un llarg dissabte de carnaval, el diumenge pel matí ens esperava un Bàsquet Mallorca amb ganes de guanyar, i on el seu esforç es va fer notar. Però les nostres cadets i amb l'ajuda de les infantils Laura Alvarez i Julieta Acosta, varem poder afrontar un partit sense gaire complicacions, on el primer període va ser de (13-8) a favor nostre, i un segon període on ens varem posar les piles (15-4).

Passat el descans vàrem concloure el tercer període (14-8) a favor nostre , però les nostres ja es varen començar a confiar i es varen relaxar una mica, deixant un parcial final de (17-12). Desprès d'aquest darrer quart podem destacar l'esforç de totes les jugadores i les ganes de jugar que van demostrar.

Segueix la bona ratxa (33-48)

phoca_thumb_m_foto001En un partit que va semblar que es va jugar a qui era el pitjor equip en atac, les nostres van aconseguir trobar un atac més fluid i es van endur la victòria en un derbi marcat pels mals percentatges de tir.

El primer quart amb una bona pressió per part de les nostres era clarament per al nostre equip trobant sempre bones posicions de tir sobretot després de robatoris de pilota parcial de 5-16.

El segon quart l'equip rival es posava en una zona 2-3 que posava en molts problemes a les nostres, més quan la nostra única jugadora interior (Cata) es carregava amb 4 faltes. Tot i malgrat el pobre parcial 13-8 s'arribava al descans amb un 18-24.

Victòria contra el líder (61-45)

Partit complicat davant el líder Jovent Marratxí que vam resoldre gràcies una bona intensitat defensiva durant tot el partit amb constants rotacions per desgastar el rival. El primer quart, tot i les ganes que posàvem, hi havia massa precipitació en atac i el rival controlava el rebot en les dues cistelles. Parcial desfavorable de 10 a 13.

El segon quart ja va ser molt millor, la defensa va millorar encara més i els nostres atacs eren més fluids, les idees més clares i milloràrem en el rebot. Parcial favorable de 18 a 12. Al descans 28-25.

A la represa, les nostres van continuar amb la mateixa actitud i malgrat les rotacions, el nostre nivell continuava sent bo, però no aconseguíem desenganxar en el marcador. Parcial de 14 a 9.

El Cadet femení B perd a casa contra el Zona 5 (31-43)

El nostre equip es presentava amb pocs efectius, només 6 cadets i 2 infantils, destacant que Marilen, havia fet l'esforç de venir a jugar el partit, tot i travessar un procés febril.

Una forta defensa d'inici de l'equip visitant, va sorprendre a les nostres, que encara estaven una mica adormides, però que poc a poc van anar agafant ritme, sortint de la pressió i remuntant el 0-8 d'inici, per acabar pressionant nosaltres, per acabar el quart amb un parcial de 7-8 al marcador.

Les rivals, van canviar a una defensa zonal 1-2-2, la qual ens va resultar molt dificil atacar, i així, les rivals aprofitaren per a distanciar-se al marcador, ja que la seva superioritat al rebot, provocà que tenguessin moltes segones opcions per anotar sota cistella, acabant el parcial 3-11.