Clara derrota de les infantils en el seu debut a la lliga (68-17)

Primer partit de lliga de les nostres infantils "A" i ens va tocar ballar amb la més lletja, el Binissalem, un equip que difícilment perdrà algun partit en tota la lliga ja que té un autèntic equipàs. Per tant es tractava de no mirar el marcador i fer-ho el millor possible i la veritat és que vam començar de manera fantàstica, defensant molt fort i creant problemes a l'equip local amb la nostra defensa.

La diferència la marcava l'atac, mentre les de Binissalem anotaven tot i les dificultats, els nostres atacs acaben amb precipitació i fallant sota cistella. El 16 a 2 era una diferència massa àmplia vist el vist a la pista.

En el segon període amb el canvi obligat de Joana per trobar-se marejada, el nostre joc no va existir ni en atac ni en defensa sent un autèntic passeig per a les locals que ens ficaven un 29 a 5 de parcial

Després del descans les nostres van tornar a millorar en tots els aspectes, però els regals amb pèrdues de pilota al centre del camp es convertien en cistelles fàcils per a les rivals. 23-10 de parcial.

L'últim quart, no va tenir història. Molts canvis per donar minuts a totes les jugadores que van lluitar tot el que van poder.

Hem de veure aquest partit com a exemple a seguir, veure tot el que ens falta, de com s'ha d'entrenar si volem arribar a aquest nivell. Estic segur que ho aconseguirem perquè us agrada el bàsquet i això es nota.

Cal destacar que a causa de la lesió de Carmen i l'absència de Marga, les jugadores del "B" Aina i Mar van poder jugar uns quants minuts, realitzant un bon partit.

Desitjar a la jugadora número 15 del Binissalem, una ràpida recuperació de la lesió que es va produir en el segon quart.

ANOTACIONS:  Laura 4 (0 / 1 tll), Joana 2 (2 / 4 tll), Sofia 4, Claudia 4, Mar 2.