Un segon quart desastrós, condemna a les infantils (42-54)

Segon partit de la temporada contra un altre equip de gran nivell, La Salle i de segona derrota. El partit com la majoria dels que disputarem, es preveia igualat i així va ser durant els primer deu minuts on les nostres jugadores tot i no estar fent un bon partit a causa de les innombrables pèrdues de pilota i a un inici molt decebedor (adormides i fredes) 2 a 8, a poc a poc van entrant en el partit arribant al final del quart per davant, 13 a 12.

En el segon quart va arribar el gran desastre, amb un nou quintet gens desequilibrat, les nostres van desaparèixer del partit, el rival semblava estar jugant sol, pràcticament no aconseguíem ni aproximar-nos a la cistella. Pèrdues de pilota un després l'altre i les contràries anotant sense dificultat. Prova d'això l'escandalós 1 a 20 de parcial que deixava el partit pràcticament sentenciat o molt complicat.14 a 32 al descans.

Després de la represa i la curta xerrada al vestidor, pensem que les nostres reaccionarien, però no va ser així. Continuem amb els mateixos errors, ens passam el partit botant la pilota sense mirar primer si hi ha una passada per a una companya que estigui més avançada i quan decidim passar-la fem per al contrari que ens va perdonar la vida fallant en moltíssimes ocasions soles sota cistella. Parcial de 10 a 10.

En l'últim període i amb tot ja perdut, les nostres van començar a defensar un poc i a córrer i aconseguim una gran remuntada que ens va portar a falta de 3 minuts per la conclusió a estar a 5 punts 41-46 però paguem l'esforç realitzat i les visitants sense posar-se nervioses ens van tornar un parcial de 0 a 8 que sentenciava el partit. Parcial favorable de 18 a 12. Final del partit 42-54.

Queda clar on es va perdre el partit havent guanyat dos quarts i empatat un, per tant cal millorar en l'aspecte de ser més constants i que no podem baixar tant el nivell en deu minuts perquè ens portarà a més derrotes. Cal destacar que seguim sense poder comptar amb Carmen per lesió, una jugadora que marca diferències, per tant és feina de totes que no es noti la seva absència, agafant totes més responsabilitat, totes heu de ser importants en aquest equip, cal aconseguir que no es noti qui i qui no, està a la pista.

En el personal destacar el gran partit de Claudia amb 19 punts i el que és més important la intensitat que li posa en els partits encara ha de millorar en que aquesta intensitat sempre sigui positiva. També bon partit de Sofia tot i que esperem sempre molt més d'ella perquè potencial té, sempre ens quedem amb la sensació que podria donar una mica més i això passa per creure ella que és així.

ANOTACIONS: Claudia 19 (0 / 3 tll 1 triple), Laura 3 (0 / 1 tll), Joana 2, Julieta 0, Marga 0, Mar 0, Patri 0, Sofia 15 (3 / 4 tll), Alejandra 0, Mariana 1 ( 1 / 2 tll), Cata 2.