Les infantils estrenen les victòries (48-59)

Malgrat la matinada que ens pegàrem per anar al partit, les nostres van sortir amb una gran intensitat que feia que aconseguíssim robar moltes pilotes a la nostra pressió des de la treta de fons. Malgrat això, els nostres errors sota la cistella no ens deixaven posar terra pel mig, afegint els errors de marcatge en el 5x5 que deixaven anotar a les locals, diverses cistelles massa fàcils. (Parcial de 14 a 14).

En el segon període, les nostres van començar a funcionar de veritat i començaven sempre des de la defensa a dominar el partit, aconseguint un parcial favorable de 8 a 14, al descans 22 a 28.

Després del descans, les nostres van realitzar el millor joc, immenses en defensa i corrent el contraatac moltes vegades sense botar la pilota (alguna cosa hem millorat), però cometent alguns errors en defensa sota la nostra cistella. Parcial de 19 a 8.

En l'últim període amb el partit ben encaminat, els nombrosos canvis van fer baixar la intensitat i van començar les precipitacions el que va fer que les locals, que mai es van rendir, aconseguissin guanyar el quart per 18 a 12. Final del partit 48-59.

Destacar el debut de Marga Bauzà que va complir tot i estar encara falta d'entrenaments. Bon partit en atac de Claudia, Sofia, Joana i Laura. Cal destacar la gran millora en tots els aspectes de Cata. La resta de jugadores, Julieta, Marga V, Patri, i Alejandra també van realitzar un bon partit, especialment Mariana que va participar molt en el joc encara que no va estar afortunada cara a la cistella.

ANOTACIONS: Claudia 14 (3 / 4 tll), Laura 10, Joana 10 (1 / 2 tll), Julieta 2, Marga V. 2 (0 / 2 tll), Marga B 2, Patri 0, Sofia 12, Alejandra 0, Mariana 2, Cata 4