Victòria contra un dels líders en un gran partit (59-50)

phoca_thumb_m_foto003Gran partit el viscut el dissabte al matí a Alcúdia. Es va guardar un minut de silenci per l'àvia de Claudia Laplace.  Descansi en pau. Recuperàvem a Carmen que jugava el seu primer partit amb l'equip i tot i no estar al cent per cent, el poder comptar amb ella, va donar moral i confiança a les altres jugadores que van fer el millor partit de la temporada i es va veure que comencen a entendre i a posar en pràctica a la pista el que treballem en els entrenaments.

El primer quart va ser el pitjor de les nostres que molt nervioses, no aconseguien sortir de la bona pressió de les de Sant Agustí. Això ens va portar a perdre algunes pilotes en servei de fons deixant anotar el rival cistelles fàcils, cosa que no podem deixar que torni a passar. A més les visitants controlaven el rebot tant defensiu com ofensiu, tenint sempre segones opcions en gairebé cada atac. És responsabilitat de totes pujar la pilota, no ens podem amagar.

El nostre atac era molt poc fluid, poca passada i molt de bot que s'estavellava una i altra vegada contra la bona defensa rival. Resultat del primer quart 5 a 12.

En el segon quart amb Carmen, Clàudia, Alejandra i Marga a la pista, vam començar a controlar el rebot i vam començar a córrer, amb un gran quart de Julieta que va estar fantàstica, anotant quatre punts i donant diverses assistències.

La nostra bona defensa a tota la pista gairebé perfecta, no deixava jugar fàcil a les de l'Arenal que tenien problemes per sortir des del servei de fons, aconseguint recuperar diverses pilotes. Parcial de 22 a 14, al descans 27-26 i tot per decidir.

Després del descans el joc es va tornar a igualar, la nostra defensa baixà en intensitat encara que continuava sent bona, amb una Patricia que no donava ni una pilota per perduda com sempre. Vam poder ampliar molt més la diferència en el marcador però fallem massa sota la cistella, parcial de 10 a 8.

Començava el darrer quart tres a dalt, ens esperaven uns últims minuts de gran emoció i així va ser, però amb les nostres traient el millor d'elles mateixes tot i que els primers minuts va ser amb una mica de desconcert, deixant a les visitants que es posessin per davant. Però en els darrers 5 minuts vam veure el millor joc de tota la temporada, sortint molt bé al contraatac, sabent jugar fenomenal en el 5x5 i jugant amb molta intel.ligència a l'hora de buscar la superioritat física de Carmen a la zona que va destrossar el rival i amb una Sofia immaculada en el tir exterior (una altra manitatonta). El 8 a 0 de parcial ens donava la tranquilitat suficient per jugar els últims dos minuts amb una diferència important vista la igualtat en el partit. I ho vam saber fer fenomenal, movent la pilota de costat a costat i atacant molt bé la defensa amb bones penetracions. Al final parcial de 22 a 16 que ens donava una gran victòria per 59 a 50.

Aquesta victòria ens anirà molt bé per seguir treballant i veure del que som capaços de fer si treballem totes com a equip, donant cadascuna el màxim quan estem en pista i que quan no ens surtin les coses en atac, ser encara més forts en defensa. No podem desmoralitzar-nos si no tenim un bon dia i l'entrenador ens canvia o aquell en aquest partit he jugat poc. Si una companya aquest dia està millor cal animar-la, així arribarem lluny.

Recordeu que el més important no és quants punts he ficat en un partit, hi ha moltes més coses que són igual o més importants que això. Pilotes robats, pilotes perdudes, rebots, assistències etc, tot suma perquè s'aconsegueixi una victòria.

Enhorabona a totes.

ANOTACIONS: CLAUDIA 9 (3 / 6 tll), LAURA 4, JOANA 3 (1 / 6 tll), JULIETA 4, MARGA V 0, CARMEN 19 (5 / 11 tll), PATRI 0, MARGA B 1 (1 / 2 tll), SOFIA 12 (4 / 10 tll), ALEJANDRA 4, MARIANA 1 (1 / 2 tll), CATA 2.