Derrota en el primer partit important (55-66)

phoca_thumb_m_foto001Arribava contra el Bahía San Agustín el primer partit complicat de la temporada en un bon moment, després d'un gran partit la setmana passada a Manacor. Però ja des d'un primer moment es va veure que el nostre equip no estava com ens té acostumats.

En el primer quart després d'un inici fred de les nostres (4 a 11 minut cinc), a poc a poc les nostres van entrant en el partit tot i no estar gens còmodes, acabant el quart amb empat a 16. Massa punts encaixats, la nostra defensa deixava molt a desitjar.

En el segon període les coses no van millorar. Amb quatre jugadores que entraven per primera vegada en el partit i amb Carmen repetint quart, el nostre joc no va millorar sinó que va empitjorar, principalment en defensa que sol ser el nostre fort. La nostra defensa era un colador, tot el contrari que la defensa de l'equip visitant que ens creava precipitació, pèrdues contínues de pilota i poca valentia de les nostres jugadores per pujar la pilota, que semblava cremar a les mans de les nostres. Parcial desfavorable de 11 a 17, al descans 27-33 i tot per decidir en la segona part del partit.

Teníem la confiança que les nostres podien canviar el signe del partit perquè difícilment es podia jugar pitjor, però estàvem equivocats.

És el que té jugar un partit amb 12 jugadores on totes han d'haver jugat entre els tres primers quarts. Per la qual cosa entraven en el partit 3 jugadores que encara no havien jugat cap minut, en el que havien de ser 10 minuts de partit crucials.

Parcial dels primers 4 minuts 2 a 10 i el partit que se'ns escapava i el pitjor era que les nostres semblaven no estar dins de la pista jugant un partit de bàsquet. Sacrifici 0, les rivals anotaven en contraatac i jugadores del nostre equip que encara no havien superat el mig camp per anar a defensar. Així és impossible tenir opció en un partit. Al final de quart, parcial desfavorable de 8 a 20 i el partit gairebé impossible.

En l'últim període millorem en tots els sentits però ja era massa tard. El positiu és que per un moment vam poder veure a l'equip que estem acostumats a veure. Però en aquesta categoria no pots tenir un quart tan dolent, perquè això significa perdre el partit. Parcial de l'últim quart 20-13. Final del partit 55-66.

Esper que aquesta derrota ens porti coses positives per al grup. Estaré atent a diversos detalls que no em van agradar i esper no es repeteixin. Un dia dolent el té qualsevol i això és el que esper que hagi passat i no que us hagueu acomodat i que penseu que sense patiment es pot guanyar un partit.

Donar la enhorabona al Bahía San Agustín pel seu bon partit, sent just vencedor.

ANOTACIONS: Claudia 12, Laura 4, Joana 2, Julieta 4, Carmen 25, Patri 1, Marga B 1, Sofia 6.