Una altra victòria d'infart (68-72)

Després de la gran victòria de la setmana passada davant de La Salle, se'ns presentava un altre partit molt difícil davant el Bàsquet Inca,  d'un altre dels equips que lluitaran per la tercera plaça i que també ha millorat moltíssim el seu joc. A més afrontàvem el partit amb les baixes de Joana i Mariana.

El nostre inici de partit va ser excel lent, ple d'intensitat i molt ficades en el partit, sorprenent el rival (2 a 8). Però poc a poc les d'Inca es van anar ficant en el partit gràcies a la seva defensa que ens creava problemes i als nostres errors des de la línia de tirs lliures, vuit fallats. Parcial del primer quart, 22 a 24. Massa punts encaixats.

En el segon quart vam tornar a començar bé, 26 a 35 però com ens va passar en el primer període, vam tornar a baixar la intensitat defensiva i vam tornar a perdre pilotes en servei de fons i en servei de banda de manera incomprensible que es convertien en cistelles fàcils per a les d'Inca que van tornar a igualar el partit, parcial de 12 a 14, al descans 34-38.

El nostre tercer quart sol ser sempre el pitjor amb diferència, però el dissabte vam mantenir el tipus, tot i perdre el quart per 15 a 11, continuaven les pèrdues de pilota.

Començava l'últim període amb tot per decidir amb un empat a 49. Milloràrem en tots els sentits, encara que cometent errors que no es cometien en anteriors partits, les ajudes arribaven massa tard i les d'Inca les aprofitaven posant per davant en el marcador i dominant per una diferència de 4 punts a falta de 2 minuts per al final on les nostres amb una gran reacció gràcies una magnífiques defenses i un parcial 2 a 7.

Faltaven 30 segons amb dos punts a dalt i com ja va passar la setmana passada, un altre triple de Sofia ens donava la victòria en els últims segons, tot i que les locals anotaven una última cistella sobre la botzina. Final del partit 68-72.

El positiu és que no ens crema la pilota en finals de partit igualats i això és important. Però així com contra la Salle es va realitzar un partit molt complet, en el d'ahir es van cometre massa errors de passada, poc habituals i que ens va poder costar una derrota.

Enhorabona per aquesta nova victòria que ens donarà molta confiança i més ganes de treballar. També vull donar l'enhorabona al Bàsquet Inca pel partidàs realitzat i especialment a la seva jugadora n º 6 Feliu C, que va anotar 35 punts i que va ser un malson per a les nostres.

ANOTADORES: Claudia 6 (0/4 tll), Laura 2 (0/2 tll), Julieta 2 (0/4 tll), Marga V 3 (3/4 tll), Carmen 29 (3/9 tll), Patri 0 (0/4 tll), Marga B 0, Sofía 27 (8/12 tll), Alejandra 2, Cata 0.