Una altra victòria en els darrers segons (57-60)

Si en els partits contra la Salle i contra Inca es va guanyar el partit en els últims instants jugant un bon bàsquet, ahir no va ser el cas. Vam estar molt espesses tant en defensa com en atac. La defensa molt agressiva de les de Cide, ens va descentrar, a més d'altres circumstàncies que són batalles perdudes i que no val la pena ni comentar.

Sabíem el que ens va costar guanyar a aquest mateix equip en el partit del torneig de principi de temporada i que havíem de sortir molt forts. Però les nostres no semblaven les mateixes jugadores dels últims partits i vam tornar a errors que semblaven superats.

L'inici ho diu tot, 6 a 0 i pràcticament sense passar del mig camp. A poc a poc vam anar trobant la cistella però d'una manera molt precipitada. No controlàvem el rebot i donàvem segones opcions al Cide que la final del quart es va anar amb el marcador dos a dalt 12-10.

Semblava que a poc a poc ens faríem amb el control del partit però res més lluny de la realitat. Seguíem cometent molts errors en defensa, poca agressivitat tant en defensa com en atac, tot el contrari de les locals que anaven com motos, arribant-se a posar 5 amunt. Al final, una petita reacció deixava el parcial desfavorable a les nostres per 12 a 11. Al descans 24-21.

A la represa tot i no estar bé, millorem alguna cosa, principalment vam començar a controlar una mica més el rebot i córrer, però fallant massa sota de la cistella. Parcial de 15 a 18. Començàvem l'últim període amb empat a 39 i tot per decidir.

I no van començar bé les coses, cometent errors de passades i donant ales a les locals que aconseguien el seu màxim avantatge 51-45. A partir d'aquest moment amb l'aigua al coll, vam tornar a ser les de sempre, defensant molt fort, movent ràpid la pilota en atac i donant la volta al marcador, 51 a 52. En els últims minuts vam agafar un avantatge que semblava ser definitiva 53-58 però els errors en els tirs lliures i dues cistelles en contraatac de les locals deixaven a falta de pocs segons un marcador de 57 a 58. Dos tirs lliures convertits de Carmen, van decidir el partit al nostre favor en un partit que vam poder perdre. Final del partit 57-60.

Ara ve el Sant Josep, a veure que som capaços de fer i si serem l'equip d'aquesta setmana o de la passada.

Com a positiu, el tornar a guanyar un partit en els últims segons, sabent jugar sota pressió. Com negatiu el desastrós percentatge en tirs lliures 11 de 39.

ANOTADORES: Claudia 11 (4/11 tll), Laura 4, Julieta 4 (0/2 tll), Marga V 2, Carmen 23 (5/12 tll), Patri 0, Marga B 0, Sofía 11 (3/10 tll, 1 triple), Alejandra 2, Mariana 2 (0/2 tll), Cata 0.