Les absències marquen l'àmplia derrota (13-63)

Partit davant del segon classificat el Sant Josep que juntament a Binissalem, són els dos equips que estan per sobre de tots els altres.
Però si a sobre ens trobem amb 4 jugadores (Carme, Sofia, Joana i Mariana) del nostre equip fora del partit per lesió o malaltia, tot és molt més complicat.

Per tant es tractava d'aprofitar l'oportunitat que les jugadores que tenen menys minuts, poguessin jugar tot el que volguessin i més. El partit no va tenir història ja que des d'un principi les visitants amb una pressió a tota la pista aconseguien robar una i altra vegada la pilota en el primer passi, tenint moltes dificultats per sobrepassar el mig camp. Poca mobilitat i massa bot, són el nostre gran problema. Parcial de 5 a 18.

En el segon període no van canviar les coses, continuàvem regalant pilotes de manera incompressible. Poca intensitat, fins i tot algunes jugadores amb poques ganes, una cosa imperdonable. Parcial de 5 a 21.

En el tercer quart més del mateix, parcial de 3 a 18.

En l'últim període, millorem bastant nostre nivell defensiu i en atac ens vam començar a sentir alguna cosa més còmodes, fins i tot fent circular la pilota sense botar. En aquest últim quart, ens van tancar el marcador. Final del partit 13-63.

És bo jugar contra equips com el Sant Josep per veure el lluny que estem en tots els aspectes i el molt que hem de treballar per aconseguir apropar-nos a aquest nivell. Però amb treball i dedicació, tot s'aconsegueix. Ànims a totes principalment a les absents, de les que esperem es recuperin més aviat millor.

Com a positiu, destacar el debut en la categoria de la jugadora Laura Rivero, la qual va realitzar un excel lent partit.

Com negatiu, si érem poques, la lesió per esquinç de turmell de Patri, que desitgem es recuperi com més aviat millor.

ANOTADORES: Claudia 6 (2/3 tll), Laura 0, Mar 0, Julieta 2 (2/4 tll), Marga V 0, Laura R 2 (1/2 tll), Patri 2, Marga B 0 (0/2 tll), Alejandra 0, Cata 2.