DAKOTA ALCÚDIA 28 - Binissalem 78

Partit complicat davant del millor equip de Balears en aquesta categoria. Les baixes de Carmen i Joana, empitjoraven molt més la dificultat del partit. Però el dissabte les nostres van saber fer front a les baixes i totes van estar a un excel.lent nivell. Malgrat la estrepitosa derrota, em va agradar molt la nostra actitud. Veient millora també en algunes jugadores que últimament estaven apagades.

El primer quart va ser molt disputat, les nostres estaven molt despertes en defensa, encara que la velocitat de les visitants marcava la diferència. Parcial de 8 a 18.

En el segon període amb un nou quintet, ens va costar entrar al partit. Aconseguíem arribar bé en atac, però els errors continus en les passades, deixaven contraatacar amb facilitat a les de Binissalem que aconseguien trencar el partit. Parcial de 6 a 27.

Després del descans, milloràrem en tots els aspectes, jugant de tu a tu al contrari, podent veure grans jugades per part dels dos equips. La qualitat tècnica de les visitants marcava la diferència. Parcial de 9 a 20.

L'últim període va continuar amb un bon joc de les nostra, que no es donaven per vençudes, lluitant fins a l'últim segon. Parcial de 5 a 13. Final del partit 28-78.

S'ha jugat amb valentia i això m'ha agradat, no s'ha tingut por de pujar la pilota davant la pressió del rival. En això s'ha millorat molt.

Ara ens ve un partit decisiu i complicat pel que aquesta setmana s'ha de treballar al màxim nivell.