La Salle 69 - DAKOTA ALCÚDIA 51

Partit que devia ser molt disputat entre dos bons equips, però que ja en l'escalfament es presagiava que alguna cosa estranya passava. Primer en la roda d'entrades, es lesionava Marga Bauzá en els dits de la seva mà, quedant fora del partit i poc després, Alejandra requeia d'un petit esquinç al turmell, produint-se-li una inflor, però que amb calor, va aconseguir jugar.

El partit va començar molt bé, molta intensitat en els dos equips i molta igualtat fins que va passar el que ningú desitjava. Minut 5 amb 8 a 7 al marcador, Carmen, de manera fortuïta, va ensopegar cap enrere i al posar la seva mà per aturar la seva caiguda, el seu canell esquerra no va aguantar el seu pes, produint-se una petita fractura que la deixava fora del partit. I això no va ser el pitjor, el pitjor va ser que deixà a tot l'equip fora del partit, no aconseguint anotar ni un punt fins que va finalitzar el quart, sent aprofitat per les locals per agafar un avantatge molt important, 20 a 7.

En el segon període ja amb Carmen a l'hospital, ens vam ficar en el partit, vam començar a defensar però en atac, molt precipitades fallàvem més del normal. No aprofitem l'oportunitat de disminuir molt més l'avantatge en el marcador i això ho anàvem a pagar car. Parcial de 14 a 19, al descans 34-26 i tot per decidir

La nostra sortida després del descans va ser un voler i no poder. Molt nervioses no jugàvem a res, massa precipitació, massa errors en les passades per poder guanyar un partit tan complicat. En defensa, deixàrem anotar cistelles massa fàcils, tot el contrari que les de La Salle que amb moltes faltes tallaven el nostre joc d'atac, sent molt complicat anotar. Parcial de 18 a 10 i el partit molt complicat

En l'últim període, les nostres ho van intentar tot, lluitàrem fins a l'últim sospir, però sense cap, massa ansietat per poder remuntar. No només podem jugar en atac, l'intercanvi de cistelles no ens portava a res, la nostra defensa continuava amb molts errors de marcatge que acabaven amb cistelles fàcils. Al final parcial de 17 a 15. Final del partit 69-51.

Cal continuar i ara més que mai hem de donar tot el que tenim. Si podem entrenar 4 dies no fer-ho 3. ÀNIMS A TOTES, encara queda molt. Bon partit de Claudia.

Donar molts ànims a Carmen, la mala sort, algun dia desapareixerà.

ANOTADORES: Clàudia 15 (3/10 tll), Laura 6 (2/3 tll), Joana 7 (0/2 tll, 1 triple), Julieta 3 (1/2 tll), Marga V 2, Carmen 2, Patri 3 (1/2 tll), Sofía 15 (7/9 tll), Alejandra 0, Mariana 0(0/2 tll), Cata 0.