DAKOTA ALCÚDIA 49 - Zona 5 27

Partit contra Zona 5, equip que ha millorat en relació al partit de la primera volta que disputàrem a Manacor. Les nostres van sortir a la pista amb la sense les suficients ganes per guanyar el partit. A més totes fent la guerra pel seu compte. Mostra d'això, la igualtat del primer quart, 12 a 9 a favor nostre.

En el segon període milloràrem una mica en tots els aspectes, però mai al nivell que podem donar. Seguia la precipitació en atac, sense idees, entrant a cistella sense sentit, no buscant una passada més per aconseguir la millor opció. Parcial de 14 a 4.

En aquest quart si no estem ja tocat amb les lesions, una per setmana, Joana queia lesionada amb un esquinç de lligaments del turmell que la tindrà fora de l'equip uns 15 dies. Esperem es recuperi com més aviat millor.

Després del descans va arribar la millor versió de les nostres. Molt bé en defensa, no deixant respirar el rival i atacant amb criteri. Com a resultat el parcial de 19-5 favorable.

En l'últim període, amb tot decidit, ens relaxàrem. Van tornar els errors defensius i mals atacs. Parcial de 4 a 9. Final del partit 49-27.

Hem de millorar molt si volem arribar al moment més important, en bones condicions. Cal guanyar en confiança i creure que podem donar molt més. Entrenem bé per tant això s'ha de reflectir en els partits. Esperem anar recuperant lesionades més aviat millor.

ANOTADORES: Claudia 12 pts (3 rebotes, 2 fp, 2/8 tll, 5/16 tiirs de camp), Laura 2 pts (4 rebotes, 2 fp, 2/6 tirs de camp) , Joana 3pts (1fp, 1/4 tll, 1/2 tirs de camp), Juieta 5 pts (6 rebotes, 4 fp, 1/6 tll, 2/ 9 tirs de camp), Marga V 2 pts, 1 rebote, 1/3 tirs de camp), Patri 0 pts, (3 fp), Laura R 0 pts, (4 fp, 0/3 tirs de camp), Sofía 13 pts, (3 rebotes, 3 fp, 2/8 tll, 1/3 T-3, 4/19 tirs de camp), Alejandra 4 pts, 3 rebotes, 2 fp, 2/4 tirs de camp), Mariana 4 pts, (2 rebotes, 2 fp, 2/13 tirs de camp), Cata 2 pts, (2 rebotes, 1 fp, 1/4 tirs de camp)