Bahía San Agustín 62 - DAKOTA ALCÚDIA 40

Mal partit de les nostres jugadores a la pista del Bahía San Agustín. El primer quart presagiava coses bones. Bona defensa, molt actives també en atac i controlant el rebot. Amb tot això havíem d'haver agafat molta més diferència en el marcador però els nostres errors sota la cistella deixaven un esperançador resultat favorable de 8 a 12.

Però el segon quart ja van canviar les coses. Amb un quintet totalment nou, vam sortir molt despistades, amb molt poca intensitat, no estàvem ni en atac ni en defensa. Multitud de regals que es convertien en cistelles fàcils per al rival, en conseqüència parcial desfavorable de 21 a 9. Al descans 29-21.

No estava tot perdut de tornar al nostre bon joc del primer període i aquesta era la consigna per a les nostres. Però tot va anar a pitjor, encara que en els primers minuts el joc estava molt igualat, a partir del minut 5, desapareguts literalment del partit i només una petita reacció en l'últim minut, maquillar el resultat d'aquest quart 18 a 11. El partit ja estava molt complicat, havíem de seguir intentant millorant la nostra defensa.

Però els errors de sempre van continuar, manca de caràcter, deixant anotar cistelles fàcils. Només jugant i apareixent en atac, però en defensa, les rivals semblaven estar jugant soles. Parcial desfavorable de 15 a 8. Final del partit 62-40.

Per a mi, no són excuses nostres baixes ja que el rival també en tenia. Aquest partit es pot perdre però no d'aquesta manera. Jugant així, sense esperit de lluita no mereixerem entrar al campionat. Ara depèn de vosaltres.

Aquesta setmana faré el mateix que vostès i amb la llei del mínim esforç, tampoc posaré els punts de les jugadores.