DAKOTA ALCÚDIA 51 - Cide 33

Victòria molt treballada davant d'un equip molt difícil de guanyar com és el Cide. El partit es va iniciar amb molta igualtat en el joc, molta intensitat per part dels dos equips sense haver cap que aconseguís imposar el seu ritme.

Com dic, l'actitud de les nostres molt bona, no deixant respirar el rival que també defensava molt fort. En canvi en atac estàvem més erràtiques de l'habitual i el marcatge ho reflecteix perfectament 8-4 en el primer quart.

En el segon període, les nostres van continuar amb una gran actitud a la pista, no donant ni una pilota per perduda i aprofitant els robatoris de pilota per convertir-los en cistella. Cal destacar el gran treball de la nostra petita Patricia que ahir va estar esplèndida en el treball defensiu i també creant molts problemes a l'rivals en la seva sortida en contraatac. Parcial favorable de 18 a 11.

Al descans es mentalitzar l'equip que havíem de sortir a trencar el partit perquè no passés el mateix que a la seva pista on ens trobàrem amb un final d'infart. Però tot i sortir amb ganes en els primers 5 minuts, a partir d'aquí, vam començar a afluixar, perdent diversos pilotes, vam començar a amagar i a no baixar a defensar, i aprofitat pel rival. Després del temps mort demanat i una merescuda bronca, vam tornar a despertar. Parcial favorable de 13 a 12.

Ens quedava l'últim període per rematar la victòria davant un equip que en cap moment no es va donar per vençut i que diu molt de les seves jugadores. Seguim estant molt bé en defensa però fallant moltíssim en atac, tot i això, vam tornar a guanyar el quart per 12 a 5. Final del partit 51-33.

Em quedo amb la gran actitud mostrada per les 11 jugadores que van disputar el partit. Esperant a recuperar aviat a Mariana.
Només ens queda guanyar el partit davant Inca el dia 1 de maig per classificar-nos per al campionat de Mallorca però que sabem que serà molt difícil ja que les d'Inca han mostrat una gran millora en el seu joc.

Aquesta possibilitat de poder disputar un campionat, no es presenta cada dia, de manera que hem de fer un esforç més per poder aconseguir-ho. A més penso sincerament que us ho mereixeu pel vostre gran treball i serietat en els entrenaments.

ANOTADORES: Claudia 9, Laura 2, Joana 0, Julieta 2, Marga V 0, Carmen 18, Patri 1, Marga B 4, Sofía 13, Alejandra 2, Cata 0.