DAKOTA ALCÚDIA 52 - Bàsquet Inca 45

Partit decisiu el qual jugàvem avui davant el Bàsquet Inca ja que el que guanyava es classificava pel Campionat de Mallorca que se celebrarà aquest proper cap de setmana a la pista del Sant Josep.

Per tot això i també per la curta edat de les jugadores que no estan acostumades a jugar sota aquesta pressió d'haver de guanyar un partit tan important, el partit es va iniciar amb molts nervis per part dels dos equips, encara que les nostres van començar millor, amb un 8 a 2 que feia a l'equip visitant, demanar el seu primer temps mort (Minut 6).

A partir d'aquest moment, les d'Inca van millorar la seva defensa i les nostres van començar a perdre més pilotes del que és habitual i fallant cistelles fàcils de contraatac, això ens va posar nervioses i començàrem a tenir descontrol en el nostre joc. Final del quart 14-11.

En el segon període amb un quintet pràcticament nou, les nostres van perdre definitivament el control del partit. La pilota cremava a les mans, perdent pilotes contínuament. Poca mobilitat en atac que ens portava a no aconseguir situacions clares cara a cistella, realitzant tirs a deshora i entrades d'un contra tres que acabaven amb pilotes perdudes. A més carregant-nos excessivament de faltes del que ens podia comportar problemes al final del partit. En defensa molts distraccions que concedien diverses cistelles fàcils. Les d'Inca controlaven el rebot en els dos cèrcols. Parcial desfavorable de 5 a 10. Al descans 19 a 21.

Durant el descans es va fer entendre a les jugadores que no es podia jugar pitjor i que s'estava perdent de dos punts. Que havíem de tranquil.litzar d'una vegada i jugar com sabem.

Doncs sembla que les jugadores ho van entendre perfectament, milloràrem una altra vegada la nostra intensitat defensiva i en atac vam començar a moure amb molt més criteri la pilota, buscant la millor opció. Com a resultat, parcial favorable de 14 a 9. Tres punts amunt a falta dels últims 10 minuts (33 a 30).

Sortim fenomenal en atac, començant a dominar el joc, però la seva millor jugadora (n º 6 molt bona jugadora) ens seguia fent molt de mal, arribant tard a les ajudes. Semblava que quan agafàvem uns punts d'avantatge, ens relaxàvem, donava la sensació de no voler guanyar el partit. Un temps mort nostre, ens posava les piles, sortint d'una vegada a guanyar el partit, però continuàvem fent la goma fins al final no deixant que perillés la nostra victòria. Al final parcial de 19 a 15 i gran victòria davant d'un molt bon equip. Final del partit 52-45.

ENHORABONA A TOTES!!! el vostre treball ens ha portat a on ningú pensava poder arribar en començar la lliga.

Perquè us adoneu que entrenant com ho heu fet tota la temporada al final pots aconseguir, a més de millorar, emportar-te un premi com és el de disputar un Campionat de Mallorca amb els millors equips de la categoria i que això no passa cada dia .

Ara ens toca preparar aquesta setmana per fer un bon paper i perquè no, somiar amb fer alguna cosa gran. A les nostres cadets em remet, que van entrar com darreres al campionat i van sortir com subcampiones.

Vull donar les gràcies al Bàsquet Inca i en especial al seu entrenador, per l'esportivitat demostrada, en acceptar ajornar el partit un mes en tenir el meu equip a diverses jugadores lesionades, sabent de la importància del mateix per a la classificació final. És un detall que diu molt en voler jugar amb els dos equips al complet. Moltes gràcies i ànim.

Demà dilluns tenim un partit sense transcendència perquè serveixi de preparació. Sortim a les 18,30 del poliesportiu.

ANOTADORES: Claudia 4 (2/4 tll), Laura 8 (1/2 tll, 1 triple), Julieta 4 (0/2 tll), Marga V 0 (0/2 tll) , Carmen 23 (1/4 tll), Patri 0, Marga B 0, Sofía 13 (2/8 tll, 1 triple), Mariana 0, Cata 0, Laura R 0.