Sant Josep 77 - DAKOTA ALCÚDIA 52 (Campionat Mallorca)

fotoDesprés del gran partit d'ahir, la moral estava molt alta, però al mateix temps sabíem que no tindria res a veure aquest partit amb el partit d'avui. El Sant Josep té dues marxes més que els altres equips del campionat i havíem d'aconseguir mantenir un nivell molt alt en tots els aspectes durant els 40 minuts per poder lluitar pel partit.

El nostre inici va ser una mica espès en atac. però molt bo en defensa, no deixant córrer pràcticament ni una vegada el rival. A poc a poc ens vam anar ficant en el partit, dominant el joc sota les dues cistelles el que ens portava sorprenentment a dominar en el marcador al final dels primers 10 minuts. Parcial favorable de 13 a 11.

Havíem començat com havíem somiat, però el somni va durar poc. Amb un nou quintet, la nostra idea era no baixar ni una dècima la nostra intensitat defensiva, però la del rival també va augmentar. Començàrem a regalar cistelles (pèrdues des del servei de línia de fons) on en el primer quart no havíem regalat ni una. En atac molta precipitació i nervis. Començàrem a desesperar i baixar el cap. Ens vam anar 5 minuts del partit i això ens va costar molt car davant un equip com el Sant Josep (4 a 24). Després dels dos minuts demanats per aclarir idees, vam tornar a ser més nosaltres (6 a 6) en els cinc últims minuts del quart. Però el mal ja estava fet. Parcial d'11 a 32. Al descans 24-43.

Havíem d'intentar-ho i deixar-ho tot a la pista per poder reduir la diferència i poder creure, i ho intentàrem tot i jugàrem de tu a tu al Sant Josep. S'estava veient un gran partit per part dels dos equips. Aconseguíem trencar en moltes ocasions la pressió del rival, però continuàvem cometent errors que no ens deixaven rebaixar la diferència en el marcador, també gràcies al gran treball defensiu del Sant Josep. Parcial desfavorable de 14 a 18.

Estàvem fent un gran partit, igual que el nostre rival, només ens quedava seguir igual i caure amb el cap ben alt i intentar fer-ho el millor possible.

I continuàrem a un gran nivell, (quina llàstima aquells 5 minuts), cada vegada aconseguíem trencar millor la pressió, perdent menys pilotes i regalant menys cistelles. En atac 5 x 5 gairebé sempre traient alguna cosa positiva, tant en atac com en defensa, però ens seguien matant els contraatacs, ens costava tornar cap enrere. Al final parcial desfavorable de 14 a 16. Final del partit 52-77.

Em quedo amb el positiu que és molt, tota la resta, ho seguirem treballant per millorar. Ara ens queda demà davant el Sant Agustí per aconseguir el subcampionat, que no és poc i que pot ser la culminació a una gran temporada. Gràcies a totes pel vostre esforç que ha de seguir fins l'últim segon de demà. Enhorabona !!