Mini Masculí A

Calvià 70 - DAKOTA ALCÚDIA 55

L'equip mini masculí inicià divendres 20/05 una marató de partits, el primer d'ells el jugàrem a Calvià amb el següent marcador CALVIÀ 70 DAKOTA 55, fou un partit molt més igualat del que mostra el marcador ja que es decidí al darrer periode i per petits detalls. El partit començà amb avantatges per l'equip calvianer molt mes intens que el nostre cosa que feu que encistellàs amb facilitat i arribassin al final del primer periode amb un 21-8.

El segon quart fou per als nostres jugadors, després que l'equip local no acceptés posar els marcadors a zero per a iniciar el periode, els nostres jugadors amb un espectacular Alvaro i Jordi aconseguíren empatar el partit però el joc del nostres jugadors ja no sigué el mateix, malgrat els consells de l'entrenador mantenien la mirada al marcador i els feia jugar molt més alocats i sobretot erràtics. La tònica continuà durant els següents periode petits avantatges per als dos equips que només al darrer quart marcà la diferència amb el definitiu 55-70.

DAKOTA ALCÚDIA 64 - Andratx 23

Esperada i merescuda victoria dels minis aconseguida dissabte davant un equip, l'Andratx, que no pogué contrarrestar el bon joc dels nostres jugadors. Tot començà amb un parcial de 14-03 al primer quart seguit d'un 14-06 i 10-06 que feia que arribassin al descans amb un 38-15.

Tots els nostres jugadors ja havien participat del partit destacant l'actuació de'n Tomeu, Antonio, Juan, Alex i Joan tant en atac i en defensa. La segona part fou molt més igualada, l'equip adrilotxer pujà la seva intensitat defensiva cosa que feu que el partit acabà amb el definitiu 64-23.Destacar l'actuació del segon quintet, en Jordi, n'Alvaro, en David, en Jaume i en Victor.

DAKOTA ALCÚDIA 65 - Llucmajor 33

phoca_thumb_m_foto005A la fi arribà la tan ansiada victòria, després d'una primera volta molt igualada on gairebé tots els partits es decidien als darrers minuts i sempre per a l'altre equip els nostres jugadors aconseguiren endur-se un partit que enfortí la il.lusió i sobretot la motivació d'uns jugadors que feia temps es mereixien dur-se una alegria un dissabte dematí.

El matí es presentava amb un ambient espectacular, tres equips Dakota jugant a la mateixa hora amb un pavelló ple que donava fe de la bona salut del nostre club. A més a més el nostre equip no presentava cap baixa i tots els jugadors estaven a disposició de l'entrenador.

El partit començà amb un primer quart molt igualat que acabà 4-6 però on el nostre primer quintet mostrà ja unes ganes enormes de lluitar per la victòria. El segon quart aconseguirem la primera gran avantatge, amb un parcial de 20 a 4 amb dos jugadors que recuperaren l'autoestima perduda en aquesta primera fase com són en Jordi i n'Alvaro. Sempre fidels amb la nostra manera de veure el bàsquet continuarem jugant i arribàrem al decans amb el marcador 30-17.

Bon partit dels minis contra el Calvià (55-56)

Gran partit el jugat dissabte dematí al pavelló d'Alcúdia on s'enfrontaven per una banda els nostres minis davant un equip el Calvià que es presentà al pavelló amb jugadors físicament molt més desenvolupats.

Tot feia pensar en una derrota amplia però el nostres jugadors guiats per una afició entregada al seu equip demostrà que sapiguè competir aconseguint arribar als moments finals amb un marcador força ajustat. El resultat final és el de menys, l'equip de Calvià es queixà que li faltaven dos punts ja a la mitja part i com no es va solucionar i mai sabrem si era vera o no l'entrenador local decidí posar els punts a l'acta de l'equip visitant que es dugué la victòria final.

El Mini A descansa a la primera jornada de la segona fase

Després de finalitzar la primera fase amb una més que contundent victòria davant el Santa Maria els nostre equip mini masculí espera amb molta il.lusió l'ansiada segona fase que començarà per als nostres jugadors el proper dia 05/02/2011.

Analitzat el calendari aquests seran els nostres rivals: Santa Maria, Marratxí, Calvià, Andratx, Llucmajor i De la Cruz, jugant-se aquesta fase a doble volta i finalitzant el 28/05/2011.