Mini masculí B

Els minis cauen davant un rival superior (15-65)

phoca_thumb_m_foto005Primer partit de la segona fase i primera derrota davant un rival, el Bàsquet Pla B, que malgrat els reforços es mostrà superior.

Així ho demostra els parcials de cada quart 6-22,3-17,4-16 i 2-15 tancant-se el marcador ja al començament del cinqué periode.

Va ser un partit on els nostres jugadors donaren la cara mostrant detalls de la seva progressiva evolució. Destacant la bona actuació d'en Fran Arenas en atac aconseguint una sèrie de cistellles "coast to coast".

El mini B perd a Esporles (73-23)

El dissabte 27 varem arribar fins Esporles per jugar un partit contra un equip que encara no coneixíem. El partit va transcorre correctament, amb ganes de jugar i passar-ho bé , tots van disfrutar de jugar però encara n'hi havia algun amb més ganes que d'altres.

Deixant de banda el resultat final van córrer el contraatac i recuperar moltes pilotes, que van donar opcions a cistelles.

Un altre partit per aprendre (1-52)

Partit molt dur el jugat dissabte horabaixa entre dos equips que es troben molt llunyans, per una banda l'equip de Sant Josep, molt ràpid i molt intens i sobretot amb molts de partits a la seva esquena que en cap moment baixà els braços malgrat les diferències al marcador i amb una pressió a tota la pista aconseguí cistella tras cistella tancar el marcador al segon quart.

Per l'altra banda els nostres inexperts jugadors que malgrat el que li estava caient continuaren jugant, intentant fer les coses treballades als entrenaments amb l'ajuda d'un Fallou que en cap moment llançà la tovallola demostrant que nosaltres també podem jugar a aquesta categoria.

El mini masculí B progressa adequadament (68-33)

El partit dels minis de dissabte va començar amb molta més tranquilitat que als anteriors partits, una vegada treballats i entrenats el errors de la setmana anterior (ubicació a la pista i defensa individual) els nostres jugadors afrontaren el partit amb molta més confiança cosa que es veié reflexada al marcador final.

El tres primers quarts tingueren els següents parcials: 12-7, 14-3, i 4-10 arribant al descans amb un 30-20 que feia il.lusionar als nostres jugadors veient més propera la primera victòria. Cosa que no es produí per un fatídic inici de quart periode que amb un 20-6 ens baixà de la lluna tornant a la realitat més pròxima. Els dos darrers quarts el nostre equip plantà cara acabant el partit amb el definitiu 68-33 que reflexa l'acta de partit.

El mini B debuta a casa amb derrota (6-56)

Primer partit a casa del nostre equip mini mes novell, format per jugadors procedents de l'escola de básquet gairebé en edat premini i jugadors que s'han incorporat a darrera hora i que necessiten un temps per aclimatar-se a aquest nou esport.

Fou un partit on els nostres jugadors mostraren la seva inexperiència davant un rival, el Bahía San Agustín, molt més curtit que aprofità la desorientació dels nostres jugadors (dimensions del camp, públic, figura d'un arbitre i sobretot enfrontament amb un equip visitant molt intens) per anar-se'n al marcador amb claretat.