Mini femení

Bahia San Agustín 67 - DAKOTA ALCÚDIA 45

phoca_thumb_m_foto003El nostre equip Mini Femení es desplaçava a s'Arenal per disputar el partit amb el Bahía San Agustín, aquest era ja el quart partit comptant els dos de lliga i un amistós que es va fer a principi de temporada. En els partits anteriors no s'havia pogut aconseguir la victòria, ja que l'equip de l'Arenal és bastant compensat i en aquestes categories tenir a diverses jugadores que marquin la diferència fa que guanyar un partit sigui un objectiu molt difícil d'assolir.

No obstant els tres primers quarts les nostres jugadores van aguantar molt bé el partit buscant en atac sempre la millor opció i utilitzant un recurs tan bonic com efectiu com és la passada. En defensa s'aconseguia frenar a les jugadores importants de l'equip rival. Arribant al descans amb un esperançador 29-21.

DAKOTA ALCÚDIA 38 - Bahía San Agustín 68

phoca_thumb_m_foto004Aquest dissabte les nines del mini s'enfrontaren a l'equip del Bahia San Agustín, un equip que marcar diferències sobretot en defensa i en actitud, ja que no deixaven que féssim el nostre joc i on també no donaven cap pilota per perduda.

Al inici del partit les nostres jugadores sortiren molt concentrades i amb moltes ganes, i així ho reflectia el marcador al final del primer període 8 - 7. Però així com anaren passant els diferents minuts, l'equip rival es posar per davant demostrant que no donava el partit i cap pilota per perduda. Els parcials del segon i tercer període són 6 - 13 i 5 - 21 respectivament.

DAKOTA ALCÚDIA 57 - Bunyola 6

phoca_thumb_m_foto005Victòria clara del nostre mini femení contra Bunyola per 57-6. L'equip visitant es presentava sense la seva millor jugadora, i és àmpliament sabut l'important que pot ser en aquesta categoria un jugador.

El primer quart les nostres sortien molt entonades amb una bona defensa i amb una Irene molt inspirada en atac la qual cosa no fa més que demostrar el bé que està treballant en els entrenaments aquesta jugadora, la qual ha millorat ja que és el seu primer any en el equip. 12-4 al final d'aquest quart.

El segon quart ja deixà encadenat el partit amb un parcial de 19-0 amb un tàndem ofensiu Neus-Paula que aconseguien cistelles fàcils.

Bàsquet Inca 71 - DAKOTA ALCÚDIA 62

phoca_thumb_m_foto002

El nostre equip Mini Femení es desplaçava a Inca amb ganes de fer un bon paper, ja que contra aquest equip havíem perdut de 29 a l'anada amb algunes baixes considerables. Per la qual cosa la motivació estava més que justificada.

Que l'equip està progressant queda patent cada setmana i que totes les jugadores estan involucrades en l'equip i que aporten alguna cosa també.

Amb una gran defensa i bones opcions en atac arrencava un primer quart que deixava a tots sorpresos per la intensitat de les nostres jugadores fruit d'aquest treball un clar 6-14 reflectia el marcador.

Els períodes 2n i tercer van ser d'allò més igualat demostrant que totes les nostres jugadores podien aguantar la forta defensa de l'equip local. Així amb dos parcials de 6-6 i 16-14 respectivament es arribada al descans amb un marcador de 28-34 que demostrava el bon treball de les nostres.

El mini femení fa una torrada a Lluc

lluc100Seguint la bona dinàmica d'equip que porten les nostres minis, demostrant que els pares també formen part de l'equip i del Club i aprofitant la jornada de descans de dissabte passat. Els pares van organitzar una torrada a Lluc on van assistir gairebé totes les jugadores.

Es va gaudir d'un dia de camp (inclosa excursió amb espeleologia inclosa) bon temps i bona companyia.

Agrair a tots els pares l'esforç d'organitzar la sortida ja que des del club som molt conscients que aquestes activitats també formen part de l'esport.