Premini masculí

DAKOTA ALCÚDIA - Manacor

El passat dissabte el premini va disputar el seu darrer partit de la present temporada, cosa que fa que aquesta sigui la darrera crònica, d'una gran temporada, on practicament tots els nins començaven a disputar els seus primers partits oficials, i fins i tot alguns començamt en aquest esport com és el bàsquet.

El partit tornà a ser genial, com en els darrers 2 mesos, els nins han demostrat tot el que han aprés sorprenent fins i tot als propis entrenadors i pares.

Tot el partit va ser molt igualat, anotant cistelles els dos equips constantment. En aquesta categoria com sabeu, no hi ha marcador, però al ser el darrer partit la nostra taula, anava apuntant l'anotació, per donar un grau mes d'emoció al partit.

Bahía San Agustín - DAKOTA ALCÚDIA

El passat disabte el nostre premini masculí, després d'haver estat tota una setmana al Campus de Pasqua, es desplaçà a jugar a la sempre difícil pista del Bahía San Agustín, ja que disposa de grans equips, i ja ho va demostrar al partit de la primera volta dins la nostra pista.

El partit es presentava molt difícil, i els nostres nins es recordaven bé d'aquell equip, i per si això fos poc, nomes vam poder desplaçar-nos 7 jugadors.

El començament del partit per part dels nostres nins va ser simplement espectacular ( es veu que això del Campus...) van jugar uns primer 6 minuts de partit perfectes.

Bàsquet Mallorca - DAKOTA ALCÚDIA

El nostre premini masculí es desplaçà al poble veï d'Inca per disputar un nou partit. En arribar els nins van quedar bocabadats al vore la nova instal.lació de Sa Creu, ja que al entrar dins el pavelló sorprèn per la seva gran amplitud.

El partit comença avorrit i sense cistelles, ja que els nostres pareixia que no tenien ganes de jugar, o tenien el cap a un altre banda.

DAKOTA ALCÚDIA - Sant Josep

phoca_thumb_m_foto002El passat dissabte el nostre premini masculí tornar a disputar un partit de lliga després de 2 setmanes sense competir. El partit va començar amb moltes ganes del dos equips però amb molt poc encert de cara a cistella, principalment dels nostres jugadors, fallant les entrades fàcils a cistella, i anotant els tirs mal tirats.

El partit no va ser molt bo per part local, ja que es va veure superat per un Sant Josep que demostrà posar-hi més ganes, durant tot el partit, cosa que a nosaltres al veure que no anotàvem cistelles, les ganes ens van anar baixant poc a poc.

Llucmajor - DAKOTA ALCÚDIA

phoca_thumb_m_Foto9El passat dissabte el nostre premini va tornar a disputar un nou partit de lliga, i com duu fent els darrers 4 partits va tornar a disputar un partit molt complet.

El partit es va jugar a Llucmajor, a una hora una mica extranya per als nostres nins, ja que acostumats a jugar a les 9 del mati quasi cada cap de setmana, aquest partit es va disputar a les 12h.

Això no va fer que es despistassin, sino tot el contrari, ja que van sortir amb les piles ben carregades. El partit va ser molt intens per part dels dos equips anotant cistelles a quasi cada atac. Això en demostra tot el que han après els nostres nins en aquests darrers mesos, cosa que alegra als entrenadors i pares.