Premini femení

Jovent - DAKOTA ALCÚDIA

El passat dissabte les nostres premini femení van desplaçar-se a Jovent a disputar un partit que havia estat aplaçat setmanes abans, i cosa que fer que la temporada s'allargàs una setmana més per a les nines.

Al arribar al pavelló, aquest va causar gran expectació a pares i nines, ja que és un del pavellons més moderns i nous de l'illa.

Ja al partit, destacar el gran inici de partit de les nostres nines, disputant els tres primers períodes al màxim, i donant tota la intensitat possible, tant en atac com en defensa, però al arribar al quart temps la cosa va canviar, ja que contant només amb 8 jugadores les forces ja s'acabaven i es desitjava arribar al descans, cosa que va fer que en aquest temps no anotessim cap cistella.

DAKOTA ALCÚDIA - Binissalem

fotoLes nostres nines sortíren al camp dormidetes, però no es una cosa molt extranya. No ficàvem gaire i les nostres rivals qualque coseta feien. Malgrat això cap de les nostres nines va baixar els braços.

Bon treball nines!, a seguir així, millorant dia a dia.

Zona 5 - DAKOTA ALCÚDIA

Aquest cap de setmana hem jugat a casa del Zona 5 de Manacor.

Una altra jornada extranya per a les nostres nines. Esteiem un poquet desorganitzades i desorientades a la pista. Pot ser qualcuna de les raons pot ser la mala sort que hem tingut a la temporada ja que els nostres partits han sigut molt irregulars. Encara que es veu que les nines milloren poc a poc dia a dia.

DAKOTA ALCÚDIA - La Salle

Avui hem jugat el partit aplaçat contra el La Salle.

Les nostres nines han jugat un partit una mica extrany. Hi havia qualcunes molt actives però d'altres que no ho estaven gens però poquet a poquet s'han anat despertant i han fet un molt bon darrer quart.

No hem jugat un bon partit però això ens fa adonar-nos de que ens queda molt per aprendre i ho hem de fer dia a dia treballan dur als entrenaments.

Bahía San Agustín - DAKOTA ALCÚDIA

Victòria merescuda de les nostres nines a casa de l'Imprenta Bahia. Les nostres varen sortir al camp molt despertes, amb moltes ganes de lluitar i de demostrar el que van aprenent dia a dia.

Vàrem estar per davant durant tot el partit però això no feu que les preminis baixàssin el ritme, mostrant així el seu esperit de lluita.