Escola de bàsquet

Diada d'escoletes a Alcúdia

logowebebEl proper dissabte 16 de maig, el Club Bàsquet Nord i el departament d'esports del Consell de Mallorca organitzen una diada d'esport escolar a la comarca nord al poliesportiu municipal d'Alcúdia, amb inici a les 10 hores i finalització a les 12,30 h aproximadament. Cal agrair també a l'ajuntament de Alcudia, la cessió de l'ús de la instal•lació.

Aquesta jornada va dirigida a les categories de pre iniciació, iniciació i benjamí i hi haurà disponibles 3 pistes de joc al pavelló cobert.

El nostre club prendrà part amb 3 equips de preiniciació i 2 d'iniciació, el Colonya Pollença amb 1 preiniciació i un iniciació, el Sa Pobla amb 1 preiniciació i 1 iniciació, el Campanet amb 1 benjamí, Llubí amb 1 benjamí i Eu Moll amb 2 iniciació.

Pels més petits, els de preiniciació, de 10 a 10,30 hores es desenvoluparan diferents circuits de psicomotricitat adaptada a les característiques del bàsquet i de 10,30 a 11 hores, es desenvoluparan diferents simulacions de partits de baby bàsquet adaptat 2x2, en funció dels assistents es faran els equips.

Segona diada per a l'Escoleta de bàsquet aquest dissabte

phoca_thumb_m_foto004Després de de la seva primera experiència a Muro en la diada del mes passat, demà dissabte els més menuts del club, els de l'Escoleta, tornaran a entrar en acció.

La segona diada de les organitzades per l'àrea d'esports del Consell de Mallorca es realitzarà al Pavelló municipal de Sa Pobla, situat en el poliesportiu on hi ha el camp de futbol.

Els més petits, els de pre-iniciació, de 4 i 5 anys, han d'estar en el pavelló a les 9:45, per la seva banda els més grandets, els d'iniciació, els que entrenen Eloy i Dandara, ho han de fer a les 11 hores.

L'Escoleta de bàsquet entra en acció

phoca_thumb_m_foto004El proper dissabte a les 10 del matí , al Pavelló municipal de Muro, tendrà lloc la primera trobada d'escoletes de bàsquet que organitza el Consell de Mallorca. 

El nostre club prendrà part amb una nombrosa representació que formarà un equip de pre-iniciació, d'uns 25 jugadors i jugadores, i dos equips d'iniciació tambè amb uns 25 jugadors.

Tots ells de la mà del director de l'escoleta Eloy Doce i dels seus monitors Aida, Gregory, Llorenç i Dandara podran posar en pràctica l'après en aquests primers mesos d'escoleta.