Campus Pasqua 2011

Ja tenim l'esperat Lipdub del campus i les fotos de la festa

dia6150Després d'una setmana inoblidable, el campus ens ha deixat molts de moments imborrables. Les cents de fotos que podeu veure en són testimoni. Tothom s'ho ha passat d'allò més bé, des dels monitors als jugadors i fins i tot als pares que enguany ho han viscut més a prop que mai participant-hi mitjançant el facebook.

Un dels punts culminants des de ja fa un parell d'anys és la festa del dijous en el pavelló. Ara ja podeu gaudir de la galeria de fotos que ens han fet arribar els monitors així com també la de les activitats del darrer dia on el cansament dels cinc dies intensos ja es pot veure en les cares dels jugadors.

Però tot i el cansament, el divendres es va realitzar una de les novetats d'aquesta edició. Ara que estan de moda els lipdub, nosaltres no hem volgut ser menys i els monitors de temps lliure en varen preparar un que, si més no, ha resultat molt divertit i en el que intervenen tots els participants en el campus, jugadors i monitors.

Diari del Campus: Dia 5

dia5150Esperàvem molt moviment aquesta nit després del ball de comiat, però els nois s'han comportat, i tot i que tenien moltes ganes de gresca ja que es tractava de l'últim dia que dormien a l'hotel, ho han fet sense molestar massa.

A l'hora d'esmorzar, el comentari que se sent, és que pel que sembla, durant la nit, algú els ha fet algunes bromes mentre dormien, qui pot ser? Jejejeje.

Avui hem partit abans cap al pavelló per avançar feina, perquè avui teníem una sorpresa després de l'entrenament. Els monitors de temps lliure, ens havien preparat un lip dub (video musical on participem tots) que havíem de gravar. Una novetat en el nostre campus.

La veritat que hem passat una estona molt divertida i som tan bons que amb dos enregistraments, ja ha sortit jajajajja. En uns dies el podrem veure a la nostra pàgina web.

Diari del Campus: Dia 4

dia4150Cada dia ens costa més aixecar-nos del llit, avui alguna habitació ha tornat a arribar tard al berenar. Un cop berenat i amb les habitacions arreglades, ens dirigim com sempre per iniciar les diferents activitats. 4 grups iniciaven els entrenaments mentre els altres 3 realitzaven activitats a la platja i un torneig de playstation.

Avui ens trobem amb diverses jugadores amb una mica de gastroenteritis, inclosa una entrenadora. A més els mosquits també estan fent l'agost i deixant les seves marques sobre els nostres nens i nenes. He visitat la farmàcia per comprar alguna cosa per a la nostra Leire que es trobava bastant malament.

Arriba l'hora del menjar i avui li ha tocat al nostre premini Toni Chacón el pastís sorpresa, ja que avui complia 10 anyets. Els seus pares també han volgut estar en aquest moment.

Diari del Campus: Dia 3

dia3150Després d'una nit fantàstica al pavelló que va acabar amb una pluja de farina per als participants, ens dirigírem a l'hotel on es va veure que el cansament ja és present (ho hem aconseguit). Per tant una nit tranquil·la per als monitors que tenien guàrdia nocturna.

Al matí, a l'esmorzar ens falten dues habitacions, el trio femení de Sa Pobla i el trio masculí alcudienc. Però com sol ser habitual la culpa és del despertador que no ha sonat. El nostre Tòfol s'encarrega de despertar-los i posar-los les piles.

Posteriorment sortim com cada dia un grup cap al pavelló per continuar amb els entrenaments i un altre a realitzar activitats amb els monitors de temps lliure.

A les 14,00 hores, ja ens toca anar cap al menjador on ja es comencen a notar els colors blaugranes a la samarretes dels nois, molt poques madridista jajajaja. Es nota en l'ambient el partit que ens espera aquesta nit.

Diari del Campus: Dia 2

dia2150Segon dia de campus i primera nit a l'hotel, la nit ha estat moguda fins a altes hores de la matinada. A les 8,00 hores, toquen diana.

Avui ens ha costat aixecar del llit, principalment als nostres nois i noies. Però els que són bons per estar tota la nit de festa, també ho han de ser per treballar. El dia segueix sense acompanyar, molt ennuvolat i algunes gotes a primera hora, però el pronòstic és que millori durant el dia.

Amb cara de son van començar a arribar els nostres jugadors al menjador, preparat exclusivament per a nosaltres. Alguns han arrasat amb el bacó i els ous. Després del berenar, han començat les primeres revisions de les habitacions, segueix sense ser el fort els nois jajaajaja.

Posteriorment, a les 10'00 hores, 3 grups s'han dirigit fins el pavelló per iniciar els entrenaments de bàsquet i els quatre grups s'han dirigit al costat dels monitors de temps lliure, fins a la platja per realitzar altres activitats esportives. A les 11,45 hores, hem canviat els grups.