Infantil femení A

DAKOTA ALCÚDIA 23 - Esporles 41

fotoBon partit del nostre equip que no reflecteix el marcador final. Tot i el resultat, amb àmplia diferència per les visitants, el cert és que el nostre equip va oferir una bona imatge la majoria del temps de partit. I, exceptuant el segon quart (parcial 3 a 18), es va competir en tots els altres.

Només la falta d'encert en llançaments relativament assequibles no va permetre lluitar pel partit (a més del desastrós segon quart). La resta es va poder veure dos equips competint cadascun amb les seves armes. Les visitants amb bona tècnica, organització tant defensiva com ofensiva i amb ràpides sortides al contraatac. Les nostres amb actitud i intensitat dins les nostres possibilitats. I millorant el joc d'equip respecte d'altres partits.

DAKOTA ALCÚDIA 36 - Artà 74

fotoNou partit i nova derrota del nostre equip amb els mateixos defectes de sempre. Manca de constància i lluita, així com absència de treball i esforç en els entrenaments de la setmana que es veu reflectida en els partits.

El primer quart ja va ser per oblidar. L'equip visitant, recolzat en el major físic d'algunes de les seves jugadores feia mal en el rebot i en intimidació en defensa, però el nostre equip donava massa facilitats, amb desordre en defensa i inoperants en atac. Mostra d'això el resultat al final del primer quart: 6 a 21.

Bahía San Agustín 60 - DAKOTA ALCÚDIA 26

fotoEl nostre equip, com és habitual, va alternar durant el partit moments molt negatius, on l'actitud va ser pèssima, sense res d'esforç, confiança ni esperit de lluita, amb altres minuts on va millorar la concentració, es va augmentar la intensitat i es va aconseguir posar en pràctica el entrenat durant la setmana. Això sol passar cada setmana i, com els minuts dolents superen en quantitat als bons, de moment és impossible aconseguir resultats més ajustats.

Respecte del partit, una sortida molt fluixa en el primer quart ja va decantar el marcador clarament cap a les locals. El 17-5 reflecteix el que va passar, i és que no es va fer pràcticament gens bé.

DAKOTA ALCÚDIA 27 - B.Manacor 76

Partit molt fluix del nostre equip, molt per sota de les possibilitats reals d'aquest grup. El partit no va tenir història més que en el primer quart. En aquests primers minuts de partit ambdós equips van intercanviar cistelles, bones defenses i contraatacs, sortint favorable nostre equip durant molts instants (10-8 minut 7). Només la poca fortuna per part de les nostres jugadores en l'últim minut del quart en alguns llançaments senzills, unit a l'encert final de les visitants no ens va permetre acabar el quart amb avantatge al marcador (10 a 16).

El segon i tercer quart van ser històries completament diferents. L'equip rival va ser molt superior, defensant fort a tot el camp, contraatacant amb encert i dominant el rebot ofensiu. Així es va arribar al descans amb un resultat en contra de 17 a 48. I al final del tercer quart es va ampliar la diferència 23-66.

La Salle 64 - DAKOTA ALCÚDIA 14

Derrota del nostre equip en l'últim partit de la promoció. Gran diferència entre els dos equips i clara derrota, però bona actitud de l'equip durant la major part del partit.

Després d'uns minuts inicials on les nostres jugadores van sortir molt intimidades pel rival encaixant un parcial de 13 a 0, la cosa va canviar després d'un temps mort. A partir de llavors les nostres jugadores van presentar una altra actitud: més lluitadores i sent valents en atac per millorar una mica el resultat i sobretot la imatge en el partit.