Infantil masculí B

Joan Capó 69 - DAKOTA ALCÚDIA 19

L'infantil preferent B, també es va desplaçar fins a Felanitx aquest cap de setmana, per disputar la setena jornada de la seva competició. El jugador mini Toni, va ser convocat per ajudar els seus companys de categoria superior.

Sens dubte va ser el millor partit de la temporada. Després de temps treballant en els entrenaments, van començar a sortir les coses.

Els jugadors s'esforçaven per passar la meitat del camp. I van moure la pilota en atac intentant jugar en equip, deixant de banda intentar solucionar amb accions individuals.

L'equip va aconseguir aguatar el tancament del marcador fins a 8 minuts per finalitzar el partit. S'ha de tenir en compte que el Joan Capo és el primer classificat de la competició.

DAKOTA ALCÚDIA 34 - Consell 65

Partit davant el Consell, un equip molt fort físicament, amb diversos jugadors de gran envergadura.

La nostra sortida a la pista no va ser massa bona, massa respecte al rival, la nostra defensa molt feble, deixant anotar cistelles massa fàcils. Parcial de 2 a 20.

En el segon quart, milloràrem de manera excel·lent en tots els aspectes. Molt agressius, no donant cap pilota per perduda i en atac, movent la pilota i buscant la millor opció. Mostra d'això, un parcial favorable de 15 a 10.

Crònica de les quatre primeres jornades

fotoAquest passat dissabte l'equip Infantil Preferent 2 es va enfrontar al Sant Josep C. Els del nord començaven el primer període concentrats i sabent el treball realitzat aquesta setmana. Aconseguien guanyar el primer període, amb una diferència de 7 punts en el marcador movent la pilota en atac.

En el segon i tercer període els jugadors no aconseguien passar la mitat de camp amb facilitat. L'abús del bot i la bona defensa dels de Ciutat, feien que el marcador es posés a favor de l'equip local. En el quart període els alcudiencs es centraven en passar el mig camp defensiu a base de passades.

Resultat del partit: 84 - 41  Períodes: 14-21 / 26-4 / 23-8 / 21-8