Diari del Campus: Dia 3

fotoAhir la nit va ser llarga ..... matalassos que canviaven d'habitació i gent amagada pels armaris. Encara sort que els nostres monitors de guàrdia nocturna, Felix i Tòfol, van estar ràpids .... A poc a poc van anar controlant el personal.

Al matí a l'hora de l'esmorzar, ja hi va haver alguna endarrerida que s'havia quedat adormida, el seu monitor Tòfol els va posar les piles. Avui al matí hi ha entrenaments com sempre al pavelló i el grup de lleure, han preparat una gimcana al passeig marítim, amb proves molt divertides.

Avui fa un dia fantàstic i els més petits, també han pogut estar una estona a la platja jugant.

Després del dinar, i una estona de descans, tornam als entrenaments, amb tecnificació de tir.

Després d'un intens entrenament, avui toca la competició de tir per parelles (two balls), sent molt competit.

Durant aquesta competició, hem tingut el privilegi de tenir la visita dels jugadors del Bàsquet Mallorca Micky Garcia i Guillermo Justo, que han compartit una estona amb els nostres nens, firmant-lis autògrafs i fent-se fotos amb tots ells.

Arriba el moment dels més petits, tenen la competició de la "cistella fantàstica" i que ja porten diversos dies preparant.

Tots els participants al campus i tots els monitors, han creat un gran ambient al pavelló perquè els més petits s'animessin a participar, passant una estona molt divertida i podent veure la gran imaginació que tenen els nins, fins i tot alguns monitors que no són tan nins ...... jejeje.

Tornam a l'hotel i avui es nota que hi ha molta gana a l'hora de sopar ......

Després del sopar i la marxa dels més petits amb els seus pares, avui tocava la visita dels 39 valents, al pavelló municipal, on sense saber-ho, els espera la "gimcana del terror".

Bé .... per morir-se de l'ensurt ..... jajajaja.

Ja vos contaran les sensacions que han tengut ........ Els monitors i entrenadors, s'ho han currat de veritat i ha sortit de por ...... jijji.

Arriba l'hora de dormir, això si poden després del viscut en la foscor del pavelló ..... S'espera una nit moguda, o això sembla .........

Són les 2 de la matinada i el cansament fa acte de presència.

Demà vos explicaré com va acabar la nit del terror .........

Ah, se m'oblidava; avui na Sara Agudo feia tretze anys i la seva germana Frida l'ha sorpresa amb una tarta per celebrar-ho. Molts d'anys Sara !!!!

Ara si, bona nit !!!

 


fotosVeure galeries de fotos del campus 2012