Diari del Campus: Dia 4

fotoComençam amb el dia amb sol, però amb un poc de fresqueta. La previsió és que a la tarda empitjorarà el temps i nosaltres resam perquè no sigui així.

En arribar al menjador, avui hi ha molts comentaris i rialles, entre el que vivírem ahir a la nit al pavelló i per les coses estranyes que han passat a la nit a les habitacions, tots estan revolucionats.


Després de berenar, toca revisar les habitacions i posteriorment ja ens dirigim al poliesportiu per iniciar els entrenaments amb els preminis i minis. L'altre grup, es desplaça fins a un parc per jugar un partit de voley.

Arriba l'hora de dinar.

Després del dinar, molts van preparant el ball que aquesta nit han de ballar en la festa de comiat .....A les 16,00 hores, El temps ja no acompanya, vàrem sortir direcció al pavelló per començar els entrenaments de tecnificació i que avui serà el "bot" el que es treballarà amb tots els nens.

Després dels entrenaments, els grans es dirigeixen a l'hotel de preparar pel sopar i els més petits, avui es dutxen al pavelló i es queden amb nosaltres fins al final de la festa d'aquesta nit.

Arriba el moment del sopar, avui tots llueixen les seves millors gales per estar molt macos per al ball .... 

Arriba el moment de desplaçar-se fins al pavelló per gaudir de la festa final del campus, allà els nins i nines, ens delecten amb uns meravellosos balls que porten tota la setmana assajant i que ens han deixat sorpresos a tots de com ben preparat el portaven, com autèntics professionals.

A les 23,30 hores, arriben els pares dels més petits per emportar-se'ls a descansar, més d'un pagaria per quedar-se, no semblen estar cansats, no com nosaltres ....... 

Els majors tampoc tenen ganes de marxar, i el nostre jugador cadet, Jaume Oliver amb la seva guitarra, s'ha posat a cantar amb tots els nois del campus. 

Són les 0'15 hores i cal tornar a l'hotel perquè està començant a ploure una altra vegada. 

Demà serà l'últim dia i ens esperen moltes més emocions amb les finals del 3x3 i el partit dels jugadors contra els entrenadors. Després a les 19,00 hores, farem el lliurament de trofeus al mateix pavelló.

Fins demà ¡¡¡


fotosVeure galeries de fotos del campus 2012