El júnior masculí i femení campions a Eivissa

eivissaEl passat cap de setmana els equips júnior masculí i femení han participat el la XVI edició del torneig que organitza el PDV i ha estat un èxit per al club i una experiència inoblidable per als jugadors i jugadores.

El masculí va superar els tres partits amb molta lluita i esforç guanyant als equips d'Esporles, La Salle i Tarragona. La final contra Tarragona va ser dura i només en el darrer quart vam treure la diferència que ens va donar el triomf i aixi la proclamació de campió del torneig.

Les nostres nines van assistir a cada partit dels nins i viceversa i es van animar mútuament deixant veure la complicitat i el bon ambient que regna al club Bàsquet Nord i els seus components i com han gaudit en el torneig.

El nostre júnior femení també va salvar els tres partits, passant a la final després de guanyar al sènior del PDV amb una cistella a l'últim segon. La final va ser molt renyida fins que en el tercer quart va començar la bretxa en el marcador.

Al final del partit victòria sobre el júnior del PDV per 18 punts després de jugar tot i el cansament a un molt bon nivell.

En el concurs de triples Dandara i Tomeu van ser els vencedors i així van aconseguir el trofeu al concurs. 

Des del Club Bàsquet Nord li donem les gràcies al PDV i a tots els equips participants que han fet que aquest cap de setmana sigui inoblidable.

 

VEURE LA PÀGINA DEL TORNEIG

 


          

foto001
foto002
foto003
foto004