Primera autonòmica masculí

Campos 82 - DAKOTA ALCÚDIA 60

Fluix partit el disputat ahir per part dels nostres. Davant un dels gallets de la categoria, l'equip no va tenir la intensitat i entrega necessària per competir seriosament el partit.

Si bé és cert que l'equip va tenir bons moments en atac, la manca de contundència en el rebot va limitar molts nostres segones opcions.

A falta de 5 minuts per a la conclusió l'equip reaccionà i es va posar a 12 punts de diferència.

DAKOTA ALCÚDIA 50 - Bàsquet Muro 64

Bon partit el d'ahir, en el qual l'equip va competir durant els 40 minuts. Una gran intensitat defensiva, només trencada per l'efectivitat en els llançaments de 6.25, juntament amb moments de gran joc col.lectiu, va fer somiar al nostre equip amb la victòria final.

En els moments finals, la manca d'encert en clares situacions de tir, va decantar la balança a favor de l'equip que no va baixar el seu nivell d'encert.

Destacar la gran actitud mostrada per tots els jugadors.

CIDE B 65 - DAKOTA ALCÚDIA 33

Partit que va concloure a 8 minuts del final, al quedar amb un jugador a la pista.

L'àrbitre va condicionar el partit des del principi, arribant al descans amb 3 jugadors amb 4 faltes, i la resta amb 3.

Si bé durant els primers 20, l'equip no es va descentrar, el rosari d'eliminacions i tècniques va esfondrar l'aguant de gairebé tots.

Llucmajor 50 - DAKOTA ALCÚDIA (inclou "l'altre crònica")

Aquest divendres passat ens vàrem desplaçar fins a Llucmajor per a jugar el primer partit de la segona volta. El Llucmajor, tot i haver guanyat només 1 partit a la lliga regular, ja ens va complicar molt la victòria en el partit d'anada, així que a la xerrada d'abans del partit tots ho teníem clar, era necessari treballar al màxim per aconseguir la victòria.

Tot i tenir-ho clar, els primers minuts sortirem molt imprecisos, sobretot en atac, on el nostre llançament exterior no era tan eficaç com en els darrers partits. Tot i així, com que l'equip rival estava tan poc encertat com noltros, quan vàrem entrar al partit només perdíem d'1 punt (6 - 5 en el minut 6). El parcial fins al primer descans va ser de 7 a 15 al nostre favor, deixant un marcador de 13 a 20 al minut 10. En Toni Sureda, amb 8 punts en el primer quart va ser el que va sortir més enxufat. Comentar també el desastrós porcentatge de tirs lliures en aquest quart (1 de 8 tirs lliures) i durant tot el partit.

DAKOTA ALCÚDIA 61 - Campos 68

Partit de gran intensitat i igualtat. El Campos que compta amb una de les millores plantilles de la categoria, va haver de treballar durament per doblegar els nostres.

El partit va arrencar amb molt de ritme, imposant els atacs a les defenses. El nostre equip, molt centrat i guerrer, només cedia sota dels taulers davant el poder físic visitant. Al descans es va arribar amb 5 punts de desavantatge.

A la represa, després d'un inici vacil.lant, els nostres es van posar el mono de feina, empantando el partit. A partir d'aquí la zona plantejada pels visitants va col.lapsar el nostre atac, fent del tir exterior la nostra única arma.