Primera autonòmica femení

CTEIB 90 - DAKOTA ALCÚDIA 42

El partit d'aquest diumenge és igual que el partit del Sant Agustí, partits de tràmit ja que pertanyem a lligues diferents i el nivell entre els eqipos és abismal, com es reflecteix en el marcador.

Vam aguantar bé el primer quart i el segon anant-nos a la mitja part 13 baix, però la segona part físicament ja no aguantàvem i la qualitat de l'equip local es va imposar amb contundència al nostre.

DAKOTA ALCÚDIA 56 - Zona 5 75

El sènior suma una derrota més tot i que la imatge i la lluita va ser fins al final i el resultat no reflecteix la intensitat del partit.

Des de l'inici el lliurament i la lluita va ser excel.lent i l'actitud va ser la d'un equip que estaria en una altra posició en la classificació de jugar els partits amb el compromís que es va fer aquest diumenge.

L'equip segueix amb la baixa de Marta López i Patricia per grip.

Sant Josep 35 - DAKOTA ALCÚDIA 50

Diumenge a la tarda 18:30 h. victòria merescuda del nostre sènior femení.

Tot i que vam anar amb 3 jugadores sèniors en perfectes condiciciones per jugar, la resta han estat baixa les dues darreres setmanes per grips i lesions, vam ser capaces amb l'ajuda i l'excel · lent actuació de les nostres juniors Dandara, Xesca i Claudia, de dur una victòria molt necessitada.

El partit estava al nostre favor des de l'inici, amb molta fluïdesa en atac i controlant molt bé el rebot defensiu fins que en el tercer quart ens van empatar el partit.

DAKOTA ALCÚDIA 47 - Hispània 55

El sènior femení va perdre ahir un partit que lluitàrem i jugàrem amb duresa però que el mal començament i les baixes contínues del grup ens porta a no tenir continuïtat.

Ahir va ser Aina Jofre la que va ser baixa per la grip, i Marta López que en la primera jugada del partit es va lesionar del genoll i encara no sabem amb exactitud l'abast  de la gravetat, però que en un primer reconeixement pinta que estarà apartada de les pistes molt de temps.

L'equip va anar de menys a més i les sensacions van ser molt millor que en jornades anteriors, però sense jugadores interiors va ser molt difícil, tot i el bon treball de Soledad Sans i la júnior Dandara que vam haver reconvertir-la en un pivot provisional i la que va saber estar a l'altura, igual que les altres dues júniors Xesca i Claudia. Al final 47-55.

Joventut Mariana 56 - DAKOTA ALCÚDIA 40

Un cop més la desgana i poca motivació del sènior passa factura i perdem. Però no és perdre sinó el com perdem .. tres jugadores sèniors no poden venir al partit, altres d'elles (Marta i Patricia) amb grip, a l'inici del partit una altra jugadora Sole, es torça el turmell, ja Neus li dóna una estirada. .. aquesta és la trista situació amb què ens veiem a Sóller.

Però no vam perdre per això sinó per l'actitud d'aquest sènior irreconduïble tret que elles mateixes li posin una mica de ganes en els entrenaments i en els partits.

Amb les júniors en pista és quan l'equip reacciona i ens posem a 7 .... només amb actitud.